Campaigns

Apr 20, 2012

# Reward

Hadiah Untuk Follower Yang Ke 300

Salam semua..akhirnya Anum dapat jugak
mencari Follower Anum yang ke 300...
skunk Alhamdulillah dah ada 301 follower...
heheh...so nak cari 400 ratus plak lah....
huh jauh agi tu..

Ok pagi ni Anum nak wat entri khas dan
bagi hadiah pada follower yang ke 300 ni...
sebelum tu anum nak kenalkan lah blogger ni kan...
Nama blogger ni Cik FaRiZaM dan
Link blog Cik FaRiZaM adalah..: http://afasz.blogspot.com/
So klik kat nama blog dia ni akan terus ke blog dia...
Blog dia meriah dengan makanan..
Pastu blog dia ni simple but nice bagi Anum....
So Tahniah kepada Cik FaRiZaM 
Sila email pada Anum details Cik FaRiZaM
Nama penuh, Alamat, No h/p
satanic.soap@gmail.com
Seperti yang anum janjikan
Anum akan kasi reward..
Adiah anum akan pos selepas anum bercuti

57 comments:

  1. aler akak tak dapat adiah pung...nyesal ar gini...nak jadi yang ke 400 la gitu...hehehe

    btw tahniah num....

    ReplyDelete
  2. cikmot: hehehe, nanti anum buat GA sis join k
    Adando: hahaha

    ReplyDelete
  3. nice...hehehe...saya pun pernah dapat hadiah dari Anum....TQ again....

    ReplyDelete
  4. Lady Ayu: thanks
    azam: hahaha :)

    ReplyDelete
  5. eh sy ke tu????dpt hadiah????eh tq anum....

    :)

    nnti sy emailkan :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Anum dah ada follower 300,juga tahniah Cik Farizam....

    ReplyDelete
  7. Cik Farizam: most welcome
    Nazayiena: thanks sis

    ReplyDelete
  8. waaaa.... tahniah.... nak hadiah gak.. keh keh keh

    ReplyDelete
  9. wah untung la dpt hadiah.. psstttt ape hadiahnyer? kete preve ke? haha

    ReplyDelete
  10. tahniah anum...dah ada 300 follower dah...hehe...tahniah juge pada follower yg ke-300 tu..sentiasa support rakan2 blogger..

    ReplyDelete
  11. anum, email anum apa ek? sy dah email tp failed plak

    ReplyDelete
  12. Cik Moon: hehehe
    hyz: amboi2,.. pengsan mak

    ReplyDelete
  13. Pink Tulip: thanks sis
    Cik Farizam: anum pm ok

    ReplyDelete
  14. wah, makin meriah la blog anum ni.. dah makin ramai follower.. bagus dear.. zana ni blogwalking pun dah kurang.. lepas ni nak rajin2 blogwalking la.. tmbh kawan baru..

    anum thanks sebab selalu bagi komen kat blog zana.. banyak jugak kata2 semangat dr anum.. thanks sbb sudi jadi kawan zana.. tq so much!!

    ReplyDelete
  15. wah.. untung la dapat hadiah kan.. hehe.. tahniah ye sis.. makin bertambah follower tu :)

    ReplyDelete
  16. zana: hehehe, thanks zana
    anum pun kalau time bz memang x sempat nak blogwalking...
    Nuyui: :)

    ReplyDelete
  17. As salam Anum...

    Wah, bertuahnye org tu... Nnt nak berkenalan jgk lah dgn Cik Farizam tu ;))

    ReplyDelete
  18. Marya: tue la sis, lucky follower

    ReplyDelete
  19. wahhh bestnya...tahniah2 :)

    psssttt..sy dh lama follow blog sis hihi

    ReplyDelete
  20. sutera kasih: lucky follower hehe

    ReplyDelete
  21. wah bestnye!!
    sue ni nk dpt 100 followers pun amik mase yg agak lame..awk dh lbh 300..hehehe..ape pun tahniah anum!

    ReplyDelete
  22. bestnye dpt hadiah..
    intan dah telepas la angka tuu..huhuhu..
    neway..congrts kepada yg bjaya

    ReplyDelete
  23. sue: thanks sis
    intan: hehehe, lucky

    ReplyDelete
  24. tahniah anum..! huhu.. nak hadiah juga...

    ReplyDelete
  25. cik kay: nanti join GA anum ek

    ReplyDelete
  26. owh, dapat adiah erk, tahniah yerk cik farizam..
    erm, agak2 kalu masz follow balik, yang ke 302 dapat adiah x?.. hehe

    ReplyDelete
  27. maszmadi: hehehe... nakal mas nie
    kazman: lucky number

    ReplyDelete
  28. blog farizam mmg dlm bloglist kita..

    ReplyDelete
  29. eh sy nak unpolo anumla..lps tu bila polower anum dh 399 baru sy polo balik HEHE boleh gitu x?

    ReplyDelete
  30. wah bagi hadiah kat followe...bertuah nyer si follower tuh...:)

    ReplyDelete
  31. TAHNIAH ANUM..DAN TAHNIAH JUGAK BUAT YG BERTUAH TU..

    ReplyDelete
  32. Tahniah Cik Farizam..
    Tahniah gak kat Anum,dah smpai
    300 follower..

    ReplyDelete
  33. Papa Mifz: hehehe
    Bui: thanks sis

    ReplyDelete
  34. Syira: hehehe
    c'axoera: nanti join GA ek

    ReplyDelete
  35. Tahniah follower dah 300 dan tahniah kepada cik farizam jadi follower yang bertuah.^__^

    ReplyDelete
  36. sys , tnggu plak fllower yang k 305 , nnty ain unfllow n fllow balek . haha . bolee cm2 tak ? haha

    ReplyDelete
  37. Bestnyer cik Farizam..

    Bila bg hadiah untuk follower ni serasa dihargai kan :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/