Campaigns

Apr 17, 2012

# Suka-suka

Gambar gadis serupa anak patung

Assalamualaikum semua
selamat pagi.. dah sarapan?
Anum sarapan roti bakar n teh o pagi nie
ok hari ini anum nak share gambar2
gadis yang sangat cute..
jom kita layaaaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
comel kan.. sebiji anak patung

58 comments:

  1. jenuh nk maintain mcm ni!huhuhuuu..

    ReplyDelete
  2. Mrs.Eady: kalau dah memang cute senang je la sis
    salina: hahhaa

    ReplyDelete
  3. huhu ni mekap tebal sgt 10 inci nie.. hehe

    ReplyDelete
  4. comel...make up lagilah jadi anak patung...hehehe

    ReplyDelete
  5. cikmoon: ye ke sis.. bukan memang comel ke
    azam:ye betul

    ReplyDelete
  6. aset kat mana ngan mulut tue
    kecil mulut dia plus dia gebuzzz sgt

    ReplyDelete
  7. Lady Ayu: hehehe, set lengkap nie

    ReplyDelete
  8. hyz: semua gambar yang sama

    ReplyDelete
  9. pp boolat mata boolat hahah tp cun laa ;p

    ReplyDelete
  10. yer x yer nih....bukan adop ker...tp cute.

    ReplyDelete
  11. Mmg comei sgguh.. Amek aura ckit.l hahhaha

    ReplyDelete
  12. cik ecah: comel lote
    Elin: cute kan

    ReplyDelete
  13. Ros: yezaaaaaaaaaaa
    Redza:cute lagi

    ReplyDelete
  14. comel kan..tp byk photoshop je tu..yg realnye org tade la comel sgt..hehe :P

    ReplyDelete
  15. memang comel.. itulah kuasa make up.. hahaha..

    ReplyDelete
  16. mmg sebiji macam ank patung.. jimat ni.. xyah beli anak patung nanti..heheh

    ReplyDelete
  17. mumui: ye la kan.. buat isteri ek

    ReplyDelete
  18. aku lari kalau jumpa tgh mlm...haha..

    ReplyDelete
  19. Lawa..lawa... anak sapa la ni , nak buat anak angkat kalau boleh :)

    ReplyDelete
  20. wa: tue la comel
    sue: tau x pe... sebijik anak patung

    ReplyDelete
  21. Bui: tue la macam anak patung

    ReplyDelete
  22. Memang sejibik mcm anak patung.. Comel je...

    ReplyDelete
  23. ngapalah budak skrg ni suka bebenor nak jadik barbie..huhu

    ReplyDelete
  24. Azhafizah: yezaaaaa
    cinta zulaikha: hahaha

    ReplyDelete
  25. aku rasa ni teknik mekap dow.sbb aku penah tgk dlm website apa ntah,muka org jepun berubah giler pas mekap.teknik yg dahsyhat.

    ReplyDelete
  26. gamabr 1-5 tu mmg mcm anak patung..rsnya sbb dia solek tang mata tu..pakai contact lense dgn bulu mata pelesu + dia mmg comel pon kan hikhik

    ReplyDelete
  27. Qrkid: terbaik kan
    ct shah: hebat kan teknik make up

    ReplyDelete
  28. Rina: kalau dah comel x leh buat apa

    ReplyDelete
  29. pergh..memang macam anak patung betui..silap2 dia berdiri depan kedai lama2 ada orang beli apa..hehe ;-)

    ReplyDelete
  30. Jai: ye betul.. memang ada org nak beli nie

    ReplyDelete
  31. cantiknye diaaa...klu intan tgh mengandung..mau ngadap muka gegurl ni stiap masa..nak amik aura..hahahahhahah

    ReplyDelete
  32. teringan pulak nak muka cam patung.... comel jer.... mekap je la...

    ReplyDelete
  33. intan: betul2.. dpt baby mcm anak patung
    ms red: sgt cute

    ReplyDelete
  34. mak aiii... putih macam anak patung...tgk matanya pun dah macam anak patung...

    ReplyDelete
  35. salam...

    kalaulah saya secantik anak patung ni...hihi

    ReplyDelete
  36. tang mata dan bibir tu mcm anak patung...kiuttt...

    ReplyDelete
  37. cari u tube dia..suara dia pun ala cute2 jugak huhu..macam kecik2 jer suara dia ;)

    ReplyDelete
  38. pinky momma: bagus sis, siap you tube lagi

    ReplyDelete
  39. cuba kalau tak pakai make up hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/