Campaigns

Apr 23, 2012

Anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang

Assalamualaikum semua
pagi ini lambat skit nak update sebab
ada perhimpunan kat office
ok anum nak share gambar2
anak sheikh muszaphar
comel sangat2..
kecik2 dah belajar nak swim....
jom kita layaaaaaaaaan..

 Gambar dipetik melalui facebook beliau
menunjukkan Dr. Sheikh Muszaphar sedang melatih
anaknye menyelam. Menariknye, anaknye mampu
bertahan 7 saat di dalam air. Kerja gile? Tidak mungkin
 02
 03
 Tengok ni macam cover album Nirvana pulok
comelnya.. suka je dia

Share:

60 comments:

  1. budak² dah biasa dgn air sebenarkan.....

    dalam perut ibu pun berenang jugak

    ReplyDelete
  2. nangessss jelez
    sbb ai pun x reti berenang uwaaaa

    ReplyDelete
  3. jelez siot.. kecik2 dah belajar berenang.. aku yg dh tua bngka ne pon xreti berenang lgi :(

    ReplyDelete
  4. terbaik la....bebudak ni mmg dah biasa..kiter ni pak mak dier je yang tak yakin ngan dorang jaa

    ReplyDelete
  5. wahh..pandai tuu..
    bestnye tgk dia..jeles rase dihati..

    ReplyDelete
  6. Lady Ayu: sama la sis, anum pun x pandai
    Taufiq: sama la kita

    ReplyDelete
  7. syawalsimpsons: ye la kan.. ada setengah budak takot air
    Mrs.Eady: jeles nie

    ReplyDelete
  8. intan: sama la .. jom belajar gak...

    ReplyDelete
  9. waa kecik2 dah diajar berenang... moon yg dah 27 thn ni pon...xpandai2 lagi berenang tau.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. tu la kelebihan dak kecik..dlm prot pon dah pandai berenang kot, jd tak heranlah dy pandai berenang bila masih baby..alhamdulillah, anak yg pintar

    ReplyDelete
  11. Redza: sangat cute
    cintazulaikha: sangat pintar dan ceria kan

    ReplyDelete
  12. comelnye.. hebat.. pandai pose pulak tu.. rase macam nak ajar baby saye jugak la.. hihi.. tpi biase la.. mesti kite tak yakin kan..

    ReplyDelete
  13. fifi: hehehe, sangat cute n cerdik

    ReplyDelete
  14. Amoy: mcm nie la amoy suka je selalu ok

    ReplyDelete
  15. wah berani yer dio buat anak dio mcm tuh...

    ReplyDelete
  16. cerdik nye .kecik2 dah di ajar...mmg pandai la anak nya nnti...silap2 jd perenang no 1 malaysia :D

    ReplyDelete
  17. Comel nye.hebatlah anak Dr Sheikh ni..ikut jejak ayah hebat..

    ReplyDelete
  18. bagusnyaaa...bapak hebat anaknya pon hebakk

    ReplyDelete
  19. Papa Mifz: tue la.. memang dah pandai budak nie
    Cik Farizam: betul tue

    ReplyDelete
  20. Azhafizah: ye betul, kecik2 dah training
    Rina: ye la kan

    ReplyDelete
  21. yg penting, anak dia sgt comel!!

    ReplyDelete
  22. Edura: heheh
    Lia: sangat cute

    ReplyDelete
  23. ada pakar mengatakan kanak2 akan hilang keupayaan berenang secara berperingkat dan akan hilang sepenuhnya bermula umur 12 thn kalu x dipraktikkan dari lahir...
    dan masz adalah salah seorang dari mereka.. huhu

    ReplyDelete
  24. waahh , comel nye anda sygg ~ meyhh dtgg umah nakk sorok lam loker . heehe

    ReplyDelete
  25. fuyooo...
    x berani nak lepaskan Abreeq cam tu...ade sekali terlepas mase mandi dlm pool sampai muntah dia...cm ne la dorg buat yer...huhuhu..

    ReplyDelete
  26. kagum kan
    anak dia sebijik wajah dia .
    geram lak tgk ! .. ;)

    ReplyDelete
  27. best nya kecik-kecik dah pandai berenang...amoy yang dah besar ni pn blm pndai berenang lagi..hhe

    ReplyDelete
  28. tgk gmbr ni terasa diri snd lemas

    ReplyDelete
  29. cutenya dia.. hehe.. besar nanti jadi perenang... :)

    ReplyDelete
  30. bagus la dr Sheikh Muzaphar ni.. dia betul2 ikut fakta sains.. bayi yang baru lahir sebenarnya kalau kita letak kat air mereka boleh berenang... sebab dalam perut ibu pun mereka duduk dalam air.. :)

    jadi kalau kita praktikan memang menjadi.. macam anak dr Sheikh Muzaphar ni.. :)

    ReplyDelete
  31. Amen:tue la takut gak kan...
    ieda: sgt cute

    ReplyDelete
  32. Amoy: sama la kita
    titisan hujan: ini kes pernah lemas nie

    ReplyDelete
  33. mumui: tue la...
    cik kay: betul2.. dia dah kaji dulu nie

    ReplyDelete
  34. HH tak reti berenang ...opsss .... tgh dok ajar anak2 berenang sbb ibu mereka pandai berenang ....bekas perenang UM (agaknya)...hehehehehe

    ReplyDelete
  35. Hasrul: ye la kan.. dari kecik training

    ReplyDelete
  36. hahahah gerammmmnyer aku tgk dak kecik nihhhhh :)))))
    kecik2 dah pandaiii menyelam ahhahaa

    ReplyDelete
  37. comel sgt...tang mata tu bolattttt....

    ReplyDelete
  38. Comelnya,kecik2 dah belajar berenang kalah aunty nie....

    ReplyDelete
  39. Cik Ecah: tue la geram kan
    sweet umi: bulat macam mama dia

    ReplyDelete
  40. nazayiena: ye la sis.. sama la kita

    ReplyDelete
  41. best la kecik2 dh pandai berenang...dalam kolam plak 2...haha...dlu2 terjun sungai aje la yg adenya...haha....

    ReplyDelete
  42. Eddy: betul2... tue pun x pandai2 berenang

    ReplyDelete
  43. melentur buluh biar dari rebungnya,, ..

    hi.. br follow di sini. Jom singgah blog sy..

    http://redscarz.blogspot.com

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum