Showing posts from April, 2012Show all
SPONTANEOUS THURSDAY #14
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini catat rekod Anum smp Office jam 7pg, sebabnya dah terjaga jam 4pg lepas tue x leh tido dah, perut meragam hari ini so ulang alik toilet je la.. adoi penatnya.. apa la yang Anum salah makan semalam.. Mak tolooooooooooong....  01 sakit.....

Read more
Wordless Wednesday #28
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description  01 mood ... nak cuti

Read more
Pokok tua yang hidup di tembok
Pin it

Assalamualaikum semua selamat pagi x sabar rasanya nak tunggu hari jumaat sebab jumaat anum cuti panjang sampai selasa yahooooo nak balik kg... ok pagi ini nak ajak layan pokok yang sgt unik jom kita layaaaaaaaaaan  01  02  03 kalau dah macam nie comfirm susah nak buang nie... sebab akar dah meleka…

Read more
Anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang
Pin it

Assalamualaikum semua pagi ini lambat skit nak update sebab ada perhimpunan kat office ok anum nak share gambar2 anak sheikh muszaphar comel sangat2.. kecik2 dah belajar nak swim.... jom kita layaaaaaaaaan..  Gambar dipetik melalui facebook beliau menunjukkan Dr. Sheikh Muszaphar sedang melatih an…

Read more
Hadiah Untuk Follower Yang Ke 300
Pin it

Salam semua..akhirnya Anum dapat jugak mencari Follower Anum yang ke 300... skunk Alhamdulillah dah ada 301 follower... heheh...so nak cari 400 ratus plak lah.... huh jauh agi tu.. Ok pagi ni Anum nak wat entri khas dan bagi hadiah pada follower yang ke 300 ni... sebelum tu anum nak kenalkan lah …

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #13
Pin it

Assalamualaikum semua sejuknya kat office.. pagi-pagi dah hujan.. bestnya kalau time cuti hujan cm nie ok jom kita layan entry pagi nie  01

Read more
Wordless Wednesday #27
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.  01  02 03 Apa nak buat kalau kita conf…

Read more
Gambar gadis serupa anak patung
Pin it

Assalamualaikum semua selamat pagi.. dah sarapan? Anum sarapan roti bakar n teh o pagi nie ok hari ini anum nak share gambar2 gadis yang sangat cute.. jom kita layaaaaaaaaaaaaan  01  02  03  04  05  06  07 comel kan.. sebiji anak patung

Read more
Jalanraya paling curam di dunia
Pin it

Assalamualaikum semua apa khabar semua macam mane ngan weekend? pagi nie anum nak share n3 jalanraya jom kita layaaaaaaaaaaaaaaan  01  02  03  04  05  06  07  08 Jalanraya dekat Baldwin Street, Dunedin, New Zealand ni merupakan jalanraya yang paling curam di dunia!  Tengok tu, ramai yang tak larat …

Read more