Campaigns

Mar 28, 2012

Wordless Wednesday #25

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description.
 01
 02
Tekanan time study dengan tekanan time keje ni lain..
time study tekanan time nak siapkan assignment, report n presentation..
bole sakit jiwa tu...



Share:

58 comments:

  1. adat orang belajar....

    kerja pun sama....HEHEHE
    mcam ni lah jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahha, betl la kan bro.. kena kuat semangat nie

      Delete
  2. selamat berasigment anum.. ;)
    hehheheh..dont stress2 ok..tu penting!!
    take gud care..
    intan pun tekanan jg..tekanan ngan BOS..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe, thanks intan
      intan pun smaa ek..

      Delete
  3. dalam tinggalkan zaman assigment ni huhu..rindu pulak rasanya ;)

    caiyokkk num!

    ReplyDelete
  4. akak rasa akak bakal nak jd cenggitu..huuhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la sis, part time mcm kita nie susah kan..

      Delete
  5. sy dh serik nak lalu zaman student HUHU..

    tabah ya anum!


    pssttt entri pg td salah post lah anum HEHE malu sy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rina: ok2... tabah sangat la nie

      Delete
  6. biasalah kan tensen2 time study ni.. nanti dah abis study mesti teringat blk tensen2 tu rasa sweet aja.. hehe take care ye dear.. :)

    ReplyDelete
  7. jangan tension sampai terjun bangunan yee... pelan2x buat pasti akhirnya berjaya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. biar lambat asal selamat

      Delete
  8. btol tu..moon setuju..tekanan kerja ngan tekanan blajar.. mmg lain...

    walaupon..sama je stress nya kan.. tapi... sakit jiwanya tu lain.. haha

    ReplyDelete
  9. jgn stress na
    teringat zaman study dulu
    nak pecah otak pikiq assignment ni ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la sis
      nasib baik x pecah lagi

      Delete
  10. kami akan berkabung la dlm umah bila asben nk siapkan assigment huhuuu

    ReplyDelete
  11. bila stress..bykkan bace quran...
    :D

    ReplyDelete
  12. akk penah rase tekanan keje & tekanan asgmnt pd mase yg same..nk muntah ;p,huhu

    ReplyDelete
  13. dh name student kn.. kena la hadap tekanan ni.. hehe

    ReplyDelete
  14. betul...memang lain...dolu2 kalau jawap exam..salah pon ley hantar gak..tolak markah jer..kalau keje sekarang..buat account tak ley salah walaupon 1 sen..kalau salah tak ley hantar-kompem kene maki..huhu..tetap rindu zaman belajar dulu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan sis
      keja ngan study dua2 kena betul

      Delete
  15. Harap Anum jgn stress sgt ok...

    ReplyDelete
  16. assignment dan student tak dapat dipisahkan...

    ReplyDelete
  17. assigment memang memenatkan ..
    dunia belajar nie bukan lah mudah
    samee je dgn dunia bekerja kan ;)
    gud luck dik ! ;)

    ReplyDelete
  18. sabo jela...xdpt nak nolongnya hihi

    ReplyDelete
  19. banyaknya nak kene baca buku tu nak siapkan assignment ye..Good Luck ye.semoga cepat siap keje tu.

    ReplyDelete
  20. semoga dapat tempuhi tekanan tuh dgn aman...:)

    ReplyDelete
  21. sabar2 insya Allah dengan semangat yang kuat semuanya akan ok..

    *p/s : tukar header nampak.. hehe.. :P

    ReplyDelete
  22. Dong stress urself out too much... Take time to relax too...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels