Campaigns

Mar 27, 2012

Why Change????

Assalamualaikum semua
hari ini agak lewat Anum update
my blog, ini disebabkan  Anum
agak bz menyiapkan assignment yang bertimbun2
hehehe, pagi tadi anum ada bukak blog kejap.
tetiba anum nampak button clik here to change new design
(something like that)
Anum pun dengan gatal tangan tertekan..
Last2 jadi macam nie...
Anum betul2 x suka
design baru ini..
Anum dah try macam2 cara nak tukar semula
tapi malangnya x berjaya..
So Anum nak mintak tolong kawan2 ..
sesiapa yang terror tolong Anum
Anum nak design yang lama...
Tolong....

Anum ada gak terbaca blog Fieda
nasib dia pun sama macam Anum
tolong kami kawan2 semua...
x suka2..... argggggggggggggg
Sory pada semua hari ini
Anum x sempat nak blogwalking..

Share:

32 comments:

  1. mmmm.....saya tak tukar lagi...xtau la anum...

    :) suka yang lama sebab dah biasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul... adoi2.. menyesalnya anum clik tadi

      Delete
  2. Akak da lama sgt guna yg baru ni. thn lps lagi dah. tp oke..akak sker. nak buat new post pun cam bes.
    Tp sng je nak tukar.
    Kat dashboard tu ada yg button cam skru tu (sblh language, kalo amik BI, dia tulis 'English') klik situ. Nati ada dia tulis "old blogger interface"
    Begitu... mudah dot com je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ye ke kak...
      ok2 thanks a lot.. anum cuba jap

      Delete
  3. zana ada gak nmpk button tu.. tp x click sbb takut.. hihihi..

    try tanya kat FB lak dear.. mana tau ada blogger yg boleh tolong.. sorry dear x dpt tlg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zana: thanks.. tue la gatal sangat tangan tekan..hahhaa

      Delete
  4. kalau xdpt tukar balik terpaksalah biasakan diri dgn yg baru tu

    ReplyDelete
  5. Kak Nurul pun baru hari nie ada butang tu dan tekan ingat nak tgk je tp xleh nak blk dah dashboard yg lama tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dah sis.. anum dah dapat pn stoberi ajar

      Delete
  6. hai anum...fiza pun dah lame guam interface bru ni..tp kadang kekok jgak pahtu tukar pada yg lama...biase la bru2 kan...susah nak cari benda yg kiter nak..

    anum ikut jer aper yg puan stoberi tu bgth...follow jer..nanti dapat ar interface lame..

    ReplyDelete
  7. Cian kak anum.harap dpt tukar yer.. Ros xbrapa tau sgt pasal blog.. Tau update n komen jer... Sbb asben yg buat memula..mkihkih... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ros akak dah berjaya tukar semula

      Delete
  8. Lagi suka pakai yg lama ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2... sebab x biasa lagi kot

      Delete
  9. errrrr blogspot dah bertransformasi kowt... tapi nak tlg x tau kot.. ke nanti sume jadi mcm tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, nasib baik ada pnstoberi....

      Delete
  10. ok dh ade org bgtau.. br nk menolong hehe

    ReplyDelete
  11. kesian anum..ni kena cari org2 yg memang terror bab2 menggodek ni..cuba tnya cik bulat..kot kot dia tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik dah ada org sudi tlg... selamat anum sis

      Delete
  12. Lebih suka pkai yg lama..lg senang :)

    ReplyDelete
  13. boleh dapat balik yg lama la nok...
    okey, ada gambar roda kat sebelah word english belah kanan tu kan, blogger option. ko tekan, then select old interface, siap!!

    ReplyDelete
  14. masih keliru guna yg baru ni. xsyok ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang lama sebab kita dah biasa kan

      Delete
  15. eeehhh...dulu pernah gak jadi macam ni sebab tangan gatal klik gak ar..tapi tah ape buat..tah macamane..tetibe ke asal balik..yang baru macam tak besh kan...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels