Campaigns

Mar 29, 2012

SPONTANEOUS THURSDAY #11

Assalamualaikum semua
dah sarapan.... jom layan Spontaneous
01
02


Share:

44 comments:

  1. :) betul tu....anum sokong 100%

    ReplyDelete
  2. suka sgt dgn kata2 ni..tepat sekali..

    ReplyDelete
  3. bak kata upin ipin.. betoi3.. hehe :)

    ReplyDelete
  4. web mana eh...dapat quote kotak camni..sbb ada nmpak yg same design cmni tp quote lain la kat fb...dia punya quote something like "when a man stop playing game just to reply your sms... - marry him" haha..best kan..

    ReplyDelete
  5. saya dengan ini setuju dgn kenyataan di atasa hahahahahahaha

    ReplyDelete
  6. Eh btul ker laki yg myayangi kita xsggup lpaskan kita?? Kihkih.. Wah ros wat ayat pelik lak kan.. :p ish bukak blog ni msti ckp cntikla kak anum ni.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul dik.. kalau lelaki sayang memang cm tue.. adik nie terlalu memuji.hehhe

      Delete
  7. WORD YG KE 2 TU MMG KAK BUI SETUJU SANGAT

    ReplyDelete
  8. perempuan kalau dh syg, mmg kagum :)

    ReplyDelete
  9. kalau kita dah sayang kan... memang kita sanggup buat apa sahaja...

    ReplyDelete
  10. Saya pun suka nombor 2 gak... tersentuh

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum