Campaigns

Mar 21, 2012

# Suka-suka

Wordless Wednesday #24

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description.
The Height of this Dam is 160ft. Cingino in alpine mountains.
 01
 02
 03
 04
so macam mana pandangan kawan2
ada berani?

66 comments:

  1. Cikmoon: best kan sis.. kalau anum comfirm jatuh tue.. hebatnya

    ReplyDelete
  2. uishhh, camno dy naik tuh....gerun kot...

    ReplyDelete
  3. cinta zulaikha: hebat kan... mybe kaki dia melekat tue
    fieda: seramnya

    ReplyDelete
  4. Lia: macam ada gam pada kaki

    ReplyDelete
  5. kalau kat Malaysia confirm habis kena buat kambing golek dah ni

    ReplyDelete
  6. syawalsimpsons: kalau anum boleh jatuh tue
    Atie: best kan

    ReplyDelete
  7. Itu la kehebatan kambing gurun ... ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  8. uniknya ciptaan Allah..subhanallah.. :)

    ReplyDelete
  9. perghhh... hebatnya binatang tu... =.="

    ReplyDelete
  10. prghhhhh dah mcm spiderman dah....

    ReplyDelete
  11. Salam Anum,

    Subhanallah kuasa Allah tiada tandingan menjadikan haiwan ini mencari makan di benteng....cuma satu je la kalau jatuh ni sure "Mati katak"..hehehehe :-)

    ReplyDelete
  12. Nureen: percaya la kerana ianya benar
    adan: hebat kan macam ada glu

    ReplyDelete
  13. hyz: tau x pe
    zul n Azizi: ye la.. dah memang kehidupan binatang nie mcm nie

    ReplyDelete
  14. Lady Ayu: memang sangat2 berani

    ReplyDelete
  15. WALAWEH..AKROBATIK NYA KAMBING2 ITU..

    ReplyDelete
  16. ololo.comelnya..

    p/s: isnin entry penuh, arni gmbr sja coz aritu takde..

    ReplyDelete
  17. nuyui:ooooo faham2
    jahidih: hebat kan ciptaan allah

    ReplyDelete
  18. salam kenal,akak follow yea....
    Betapa hebatnya ciptaan Allah.Subhanallah

    ReplyDelete
  19. perghhhh...memang tak berani lah.

    ReplyDelete
  20. fiza: gila kan, betul2 binatang yang berani

    ReplyDelete
  21. cik shinju: gayat kan, tinggi sgt2

    ReplyDelete
  22. giler ah.. huuu.. biar betull hihi

    jom tambah ilmu sikit..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

    ReplyDelete
  23. GAYATTTT


    p/s: lagu blog ni lagu kegemaran sy HEHE

    ReplyDelete
  24. Diana: is real
    Gedek: yezaaaaaaaa

    ReplyDelete
  25. L: jom2
    Rina: gayat sangat2.. me too

    ReplyDelete
  26. ini dah mcm spider ler pulok..
    hik3!!!
    gayat akak dik.. ;)

    ReplyDelete
  27. eerr..montot ai ngilu tengok kambing..[kambing kan??] tu jalan atas tu...huhu

    ReplyDelete
  28. salina: best kan sis , macam ada gam je
    aty: gayat

    ReplyDelete
  29. salam kenal dari kami sekeluarga... fuhh yoo... kambing tu steady jee lalu lereng .... caya laaa

    ReplyDelete
  30. kazman: salam perkenalan... ye la kan amazing

    ReplyDelete
  31. kambing2 buat apa lalu situ???... wah... macam dah terlatih...

    ReplyDelete
  32. pehh demi nk carik makanan..sanggop kambing2 tuh..baiklah buat kambing golek je diorg nih,hik3

    ReplyDelete
  33. sutera kasih: real nie
    sudip:best2

    ReplyDelete
  34. dwaty: macam ada gam la
    papa mifz: yezaaaaaaaa

    ReplyDelete
  35. redza: hebat2
    prince Noob: betul2... satu keajaiban

    ReplyDelete
  36. cik mariani: sangat2 berani ok
    saiazuan: sangat2 cool

    ReplyDelete
  37. phew~menakutkan je..rasa tak cukup kuat nak mendaki tu..

    ReplyDelete
  38. Azhafizah: tau x pe.. jatuh saje je kan :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/