Campaigns

Mar 20, 2012

Himpunan Gambar Menarik #03

Assalamualaikum semua
selamat pagi.. dah sarapan
hari demi hari anum semakin bz dengan
assignment yang menimbun
sebelum nak start buat keja sekolah nie
anum nak update blog ..
hari nie just nak share gambar2
yang menarik. jom laaaaaaayan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
cantik kan gambar2 nie semua
bestnya kalau anum pandai amik gambar macam nie..

Share:

53 comments:

  1. anum!!!!!akak suka sgt gmbr lady yg tgh berjemur kat laut tu!!!ya allah cantik nyer!!!

    ReplyDelete
  2. Mrs.Eady: cantik kan semua gambar2 nie

    ReplyDelete
  3. semua gmbar menarik.. paling suka gmbar no 05....

    ReplyDelete
  4. Shima: sangat2 cantik kan..

    ReplyDelete
  5. cantik...sukalah...lat Malaysia ada tak?

    ReplyDelete
  6. azam: cantik kan. malaysia pun byk tempat cantik2

    ReplyDelete
  7. slm anum...
    selamat mnjalankan tugas sbg student ngan hikmahnye ye..hehhehe ;)
    jgn stress sgt dgn keBZan tu...
    menarik gambar2 tu

    ReplyDelete
  8. sang ratoo: terbaik kan sis
    intan: thanks intan... semangat anum baca komen intan nie

    ReplyDelete
  9. Salam..buat assignment dgn bsmgt ye:)
    sy suka gambar bunga kt basikal tu.wow..kreatif..

    ReplyDelete
  10. letak basikal atas bumbung, ko mampu?

    ReplyDelete
  11. Jahidin: terima kasih...
    wahida: hahhahaha, takut kena curi

    ReplyDelete
  12. berseni...ai selalu terpikir..gambar2 macam ni real kan..?? kire memang ade wujud ar..-gambar terbaik kat mate aku gambar 05[tapi macam seram jer] huhu

    ReplyDelete
  13. aty: ye la kan sis, memang wujud gambar2 yang cantik

    ReplyDelete
  14. suka gambar yg no 5 tu..serius cantik! subhanallah..

    ReplyDelete
  15. Sue: best kan sis, kalau kita leh amik gambar2 cm nie

    ReplyDelete
  16. gmbr org berjemur tu..jernih betul airnya

    ReplyDelete
  17. redza: jernih kan... belum tercemar

    ReplyDelete
  18. syawalsimpsons: cantik kan sis

    ReplyDelete
  19. mmg cantik.. anum suka ambik pic2 mcm ni.. anum oogle tajuk apa yg bleh dpt gambo2 unik2 & cantik mcm ni?

    ReplyDelete
  20. Taufiq: terbaik kan
    Nureen: anum suka gambar2 yang cantik sis... nanti anum pm sis

    ReplyDelete
  21. yang pokok tu unik dan kreatif

    ReplyDelete
  22. Diana: betul kan, menarik je
    hyz: sangat2 cantik

    ReplyDelete
  23. msred: yezaaaaaaaaaa
    wardah: terbaik kan sis

    ReplyDelete
  24. COMELNYA BINATANG YG MELOMPAT TU..KIUTTTT..HIHIHI

    ReplyDelete
  25. gambar kelima sangat osem la anum..

    ReplyDelete
  26. semua best!!!! suker giler tang air yg jernih tuhh...
    pokok yg unik tuh...
    basikal yg bubuh bunga tuh heeeee

    ReplyDelete
  27. subhanallah, cantik dan unik...

    ReplyDelete
  28. cik ecah: cantik kan.. sangat kreatif dia org nie
    maszmadi: betul2

    ReplyDelete
  29. woww...semua pic nmpak unik sgtttt...


    ehh best laa.. ada gelongsor tu... haha

    ReplyDelete
  30. mmg sgt menarik gambar2 ni..

    ReplyDelete
  31. terbaiklah pic2 ni kan anum.. :)

    ReplyDelete
  32. Tak pernah mengecewakan disini kannn ;)

    ReplyDelete
  33. Tak pernah mengecewakan disini kannn ;)

    ReplyDelete
  34. Lia: heheheh
    c'azoera: hehehehhe

    ReplyDelete
  35. dwaty: anum suka gambar2 yang unik dan cantik
    saiazuan: yezaaaaa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels