Campaigns

Mar 13, 2012

Gambar menarik bandar-bandar dilitupi awan

Assalamualaikum semua
dah sarapan?
hari ini anum agak bz sebab
nak siapakan assignment ..
entry pagi ni just nak kongsi
gambar- gambar menarik
Jom kita laaaaaayan
 Ini ialah bandar Asiago Plateau, Italy, gambar bandar lain after the jump.
 Dubai, United Arab Emirates
 Pittsburgh, Pennsylvania
 San Francisco, California
 
 
 London, England
 Cape Town, South Africa
 Vancouver, Canada
Dubai, United Arab Emirates
Cantik kan pemandangan dari atas..

Share:

51 comments:

  1. sgt menarik and cantekkk...indahnya ciptaan Allah ni (^__^)

    ReplyDelete
  2. Nuyui: cantik kan
    sweet umi: ye betul..

    ReplyDelete
  3. memang cantik sangat..!!! ni memang gambar betul ek..bukan edit..?? memang kagum ar..kebesaran Allah..:)

    ReplyDelete
  4. anum,bandar2 ni semua macam berada atas awan jer?ker tu kabus ek?
    tapi mmg cantik giler.

    ReplyDelete
  5. ATY:ya anum pun sangat kagum
    ct shah: cantik kan

    ReplyDelete
  6. Lia: terbaik kan sis
    Lady Ayu: yezaaaaaa

    ReplyDelete
  7. mmg cantik.. kagum ngan ciptaanNYA..

    pssttt... scroll down, x sangka yerr gambo si comel ellesya ada lagi kat banner bwh tue hehe

    ReplyDelete
  8. Nureen: terbaik kan sis, tue la saje anum keep kat citu... sebab dia comel

    ReplyDelete
  9. subhanallah..cantik nye!!!! hrp dpt jejakkan kaki ke tmpt2 yg cmni one day..insyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  10. wa...wa....sangat cantik..mcm kayangan (mcm tau je mcmana kayangan)..hehe

    series..sgt2 cantik....

    ReplyDelete
  11. Jahidih: kagum kan, ucapkan alhamdullilah

    ReplyDelete
  12. subhanaallah..cantik sungguh pemandangan

    ReplyDelete
  13. cikmoon: syukur kita dapat melihat kan sis
    yousof: subhanAllah

    ReplyDelete
  14. cantik...

    bandar KL pulak dilitupi jerebu huhuh

    ReplyDelete
  15. sekali pandang mcm kat laut lak..

    ReplyDelete
  16. Waa.... Fotografer tu ada atas awan....

    ReplyDelete
  17. tgh bygkan..mesti photographer naik helicopter atau kpl terbang utk amik gmbr2 cantik ni kan

    ReplyDelete
  18. rumah den tado kabus,,kekabu banyak :P :)

    ReplyDelete
  19. redza: hahahah ye betul
    wahida: cantik kan pemandangan

    ReplyDelete
  20. wardah: nice kan sis
    msred: atas bangunan nie sis

    ReplyDelete
  21. mam_umar: betul2...
    Bui: osem kan sis

    ReplyDelete
  22. sutera kasih: terbaik kan
    emma dangdut: hahahhahha

    ReplyDelete
  23. Num, lama nak tanya... apa makna 'satanicsoap' tu?

    ReplyDelete
  24. gedek:hahahaha,
    maszmadi: terbaik kan

    ReplyDelete
  25. Rasa cam i plk yg floating di awan awangan.. ;)

    ReplyDelete
  26. subhanallah.. indah.. macam di kayangan.. hehe.. cantik..! teringin nak tengok depan2 mata.. >_<

    ReplyDelete
  27. Lidia: best kan...
    hyz: terbaik
    cik kay jue: best kan kalau dpt tgk dpn2

    ReplyDelete
  28. cantik..dulu teringin belajar nak lukis awan...:)

    ReplyDelete
  29. wahhh..dah berada di awang-awangan tgk gambar2 neh..ehhe

    ReplyDelete
  30. ohsemm.


    bila malaysia nak mcm tuu.


    waaaahh !!1

    ReplyDelete
  31. c'axoera: betul2, bila la leh smp sane
    airaniez: cantik kan

    ReplyDelete
  32. frame+lenses: betul2, unik dan kreatif
    ila: yezaaaaaaaa

    ReplyDelete
  33. semutsengal: best kan.. malaysia banyak jerebu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum