Campaigns

Mar 23, 2012

# Suka-suka

Amazing Floating Boat Bridge

Assalamualaikum
Bestnya hari ini hari jumaat..
ok entry pagi nie nak share
the amazing floating boat...
jom kita layaaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
Amazing kan...

56 comments:

  1. mmg amazing..tp kesian dorg.susah nk gerak2 sgt..takut terjatuh plak kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Mrs.Eady: unik kan
    Sue: ye la kena ada kerjasama nie

    ReplyDelete
  3. nak g ke mana ni??....rumah Anum ke?

    HAHAHA

    ReplyDelete
  4. wahh..byklah boat kena buat kalo camtu kan..ini kreatif ni

    ReplyDelete
  5. azam: hahahaha, bukan la
    nuyui: best kan..

    ReplyDelete
  6. d_LA: kreatif kan dia org...

    ReplyDelete
  7. Nureen: kreatifkan...
    Lubly: yezaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. takutnya kalau terjatuh/tergelincir.. hihihi.. tp mmg unik la!

    ReplyDelete
  9. Zana: unik kan, nie la satu2 jalan dia org

    ReplyDelete
  10. betul2 amazing anum,,cantik pun ia..;)
    tp sian dorang kan..hidup susah..

    ReplyDelete
  11. mcm mana org yg berat badan mcm aku ni? takut tenggelam je...huhu...

    ReplyDelete
  12. saiazuan: betul2
    intan: ye la kehidupan susah

    ReplyDelete
  13. wahida: aku rasa x .. ko boleh naik

    ReplyDelete
  14. aikkk?... ini bot ke keretapi ni.... haaa3x... memang kreatif diorang mendayung di tempat yang penuh dengan tumbuhan....

    ReplyDelete
  15. anum upenyeee....slami ni pia xtau yg anum ni anum..alamak ape sye mepek ni..hihi..xpe xpe..comelllnyeeee belog die..secomel orgnyeeee

    ReplyDelete
  16. DIA ORG JADIKAN SAMPAN TU SEBAGAI JALAN..MMG BIJAK

    ReplyDelete
  17. kazman: ye la, apa leh buat faktor ekonomi
    ZSqueenbee: hahahhaha, salam perkenalan pia...

    ReplyDelete
  18. dah macam laluan semut lak... hehe.. beratur jerk :)

    ReplyDelete
  19. Taufiq: cian mereka susah but stay kreatif

    ReplyDelete
  20. cikmoon: unik
    cintazulaikha: yezaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  21. maszmadi: begini la caranya kalau hidup susah

    ReplyDelete
  22. Guna sampan nak buat jambatan? Pelik je....

    ReplyDelete
  23. salam
    ohhh tak sanggup...kang teejatuh dlm air tu kang...

    ReplyDelete
  24. uniknya,,kat mana tue?? macam nak naik je jambatan macam tue,,

    follow me ekh,,
    http://beautyeyeslikeme.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  25. uniknya,,kat mana tue?? macam nak naik je jambatan macam tue,,

    follow me ekh,,
    http://beautyeyeslikeme.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  26. redza: ye betul
    msred:sebab dia org susah

    ReplyDelete
  27. kamsiah: terpaksa tue
    cik kay jue: amazing kan

    ReplyDelete
  28. mariana: thanks .. i will follow u

    ReplyDelete
  29. mencabar jambatan mcm nih...huhu buat ado anaconda kat tasik tuh...

    ReplyDelete
  30. naik jambatan nie kena pandai balancekan body klu x terjatuh nanti dan dlm air tu gerenti byk anacondakan....

    ReplyDelete
  31. agaknye diorg pon xtau yg susunan sampan tu blh jd gmbr yg sgt cantek!

    ReplyDelete
  32. pertama kali tengok...pelik tapi tp tulah realiti kehidupan...

    ReplyDelete
  33. waaah. mcm tu.. xpernah terpikir..
    waaa.. mesti bez kan lompat2 bot. huu

    jom tambah ilmu.=)
    sambungan ...
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/babi-puncanya.html

    ReplyDelete
  34. delarocha: cantik kan
    gedek: sangat2 unik

    ReplyDelete
  35. titisan hujan: yes
    papa mifz: hehehe, kesian kan papa, org susah

    ReplyDelete
  36. mumui: india
    nazayiena: ye betul

    ReplyDelete
  37. mama_umar: ye betul, kita amik jadikan kreatif..
    aiez: ye betul, mcm dunia yang tersembunyi

    ReplyDelete
  38. say to easy: ye betul
    L: ye betul.. silap2 jatuh

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/