Campaigns

Feb 24, 2012

Why UTM suka2 tukar tempat

Assalamualaikum semua
Pepagi Anum kena open portal UTM
sebab esok dah mula Sem baru
sekali bila Anum open ,
perasaan sgt x best bila tgk jadual kelas
ooooooooooooooo tidak
Untuk sem nie UTM
telah ubah semua kelas (tempat belajar)
sebelum nie, kelas kat KLMU Danau Kota
best sangat2.. nak makan semua senang..
Now utk Sem ni ,Anum kena dekat
Blok KULLIYYAH ICT,
UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA (UIA),
(Gombak)
punya la jauh dari umah aku
perrrrrgh memang mencabar Sem ni
dah la subjek Anum daftar pun semua susah..
jap lagi lunch nak kena pg belajar jalan dulu
takut sesat esok... nanti lambat la Anum masuk kelas
Doakan Anum ya kawan-kawan


Share:

34 comments:

  1. INSYAALLAH semoga dipermudahkan semua urusan kamu dik..

    ReplyDelete
  2. azam: thanks bro
    Mrs.Eady: thanks sis

    ReplyDelete
  3. insyaallah..mudah2han dipermudahkan segala urusan ya anum :)

    ReplyDelete
  4. heheh..kalau agak² Anum bohsan...lehlaa singgah Batu 6..kak jue duduk situ..rumah mertua :) dekat je ngan UIA.

    ReplyDelete
  5. anum..dah tuke ke uia ker..hehhehe
    nnt blh la jumpe intan time lunch kite blh lunch same2..ahaaiii...ade hikmah nih.. ;)
    gud luck anum..jgn mengeluh ye dear

    ReplyDelete
  6. selamat berjaya yer anum... per2pun itulah cabaran... kalau dah lepaihtu nanti melompat tinggi2

    ReplyDelete
  7. cik moon: thanks sis
    sangratoo: la ye ke.. bleh la ponteng @ lunch umah akak

    ReplyDelete
  8. intan: baik sis, x utm punya kelas dia sewa kat uia
    cho zila: betul2.. terbang pun boleh

    ReplyDelete
  9. tue namanya cabaran buat anum utk mendpt kejayaan.. :)
    t c yerr..

    ReplyDelete
  10. ganbatte
    naik motor boley merempit sket kot ngeee

    ReplyDelete
  11. Nureen: jauhanya sis
    azeanthy: arggggg lari bajet

    ReplyDelete
  12. Lady Ayu: heheheh
    saiazuan: baik2

    ReplyDelete
  13. cabaran dlm menuntut ilmu..selamat berjaya anum :)


    master eh?

    ReplyDelete
  14. Tak kisahlah mana mana pun... yang penting menimba Ilmu...

    ReplyDelete
  15. insya'allah mana2 pun sama aje. janji niat kita tu betul. hehe. good luck ya di tempat baru :D

    ReplyDelete
  16. boley punyerr..xlame lg tererla anum kawasan gombak ;)

    ReplyDelete
  17. hihihi . nasib baik kolej linda dekat dengan faculty ..

    *kite utm skudai . peace ;)

    ReplyDelete
  18. waaaaaaaaaaa...buat part time ke ape ni?

    *utm skudai gak macam orang atas ni..haha*

    ReplyDelete
  19. sabarla akak yer.. huhuu.. gudluck k.=)

    jom baca sebentar..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/ko-buat-maksiat-semua-kena.html

    ReplyDelete
  20. nak belajar mmg byk dugaannya...ini salah satu cabarannya...

    semoga ko kuat utk hadapi cabaran2 ilmu ni...caiyok!!

    ReplyDelete
  21. good luck anum...cik tulip ada tag anum join 1 segmen.check it out

    ReplyDelete
  22. selamat melulakan sem baru =)

    ReplyDelete
  23. SALAM ANUMM...senyap je dia..bz ker..
    take gud care ye dear.. ;)

    ReplyDelete
  24. selamat menempuh alam pembelajaran lagi...kuatkan semangat dan tekad..hihi..boley gini~~

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels