Campaigns

Feb 14, 2012

# Suka-suka

Sem baru serta Semangat baru... !!!

Assalamualaikum semua~

Fuh!fuh!berhabuk sudah blog ni..hehe..
setelah sekian lama baru la jejari ni berjaya digerakkan untuk menaip di sini dengan mood yang happy.. Anum dah buang semua kesedihan dalam diri..
Tengok one of my friend semangat masukkan entry sem baru nak mula dah.,
Anum pon rasa bersemangat nak menaip..hikhik..(rindu la tu^^)..
Alhamdulillah diri ini dah semakin sihat..dan kuat.
Terima kasih yang tidak terhingga kepada mereka yang sudi mendoakan 
Anum untuk melupakan semua kesedihan^_^..
Semoga Allah memberi kalian kebaikan yang sebanyak-banyaknya~..

Next week dah bermula semester baru....
InsyaAllah dengan semangat baru sekarang,
harap-harap dapat la semangat yang betul-betul baru..hehe


!!~gogochaiyok~!!



50 comments:

  1. alhamdulillah..suka dgn semangat baru anum..good gurl! b strong always...

    ReplyDelete
  2. same with me here....good luck in your study....

    ReplyDelete
  3. caiyok..caiyok...semangat tu baguih...

    ReplyDelete
  4. selamat berjaya dan sentiasa kuat semangat.....blogger lain sentiasa menyokong ANUM

    ReplyDelete
  5. alhamudulillah anum..
    gogochaiyok anum..intan tau anum kuat..biasala dugaan..sumetimes kite down kan..
    so pasni anggap dugaan n kenangan tu mematangkan kite..jgn ingt benda2 lama utk mdown kan kite ok..tp sbg pembakar semangat ;) think +ve dear

    ReplyDelete
  6. semangat kene sentiasa kita cari dan jaga.... welkem back...

    ReplyDelete
  7. Mrs.Eady: hehehe
    Ayuni: u too. thanks

    ReplyDelete
  8. syawalsimpsons: yahooooooooooo
    azam: thanks bro

    ReplyDelete
  9. baguih.. baguih .. teruskan semangat itu hingga akhir sem ok...

    ReplyDelete
  10. Cho Zila: thanks sudi sokong anum

    ReplyDelete
  11. ALHAMDULILLAH..SEMOGA LEPAS NI HAPPY2 SELALU YER

    ANUM MASIH BELAJAR OR DH KERJA?KONFIUS JAP..*__*

    ReplyDelete
  12. hari2 harus bersemangat...sedey2 buang tepi..he3

    =))

    ReplyDelete
  13. Bui: thanks sis, anum keja and part time belajar
    nyue: betul2

    ReplyDelete
  14. sutera kasih: betul2, anum setuju

    ReplyDelete
  15. lupakan yang lepas tu! mulakan langkah baru ye... anum boleh!

    ReplyDelete
  16. semoga terus bersemangat yer..
    happy always..

    ReplyDelete
  17. may god blessing u dear..gud luck for ur first sem challenge ya..=)

    ReplyDelete
  18. Num... mana pegi blog vespa tu?

    ReplyDelete
  19. Azeanthy: thanks
    gedek: dah x berniaga lagi

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum, empunya Blogger.
    Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com.

    Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

    Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html.

    ReplyDelete
  21. Jokeonsalo: insyaallah kalau free saya join

    ReplyDelete
  22. cayuk3x... cam ni la anum, yg lepas biarkan lepas, kita mulakan hidup baru yg penuh keceriaan :)

    ReplyDelete
  23. Nureen: thanks nureen
    insyaallah anum akan kuat :)

    ReplyDelete
  24. bagus2...
    terus pandang ke depan..:)

    ReplyDelete
  25. Anum . jangan lupa ikut panduan menulis blog utk student ipt yang hh publish ari tu ... :)

    ReplyDelete
  26. hasrulhassan: baiklah..... anum bkn part time je study :)

    ReplyDelete
  27. oppa follow sini...follow oppa balik okey... nice sgt blog ni... blog yg superb! entry yg sgt cool...
    selamat berblogging.. Maju Jaye! hehehehe.. nice to meet you...

    ReplyDelete
  28. Start fresh sml k for sem bru ni :)

    ReplyDelete
  29. yeyyyyy!! anum dah okeh...chill!!

    ReplyDelete
  30. hope semester baru nih anum akan lebey terbuka dan bersemngat. lupakan yg lepas, teruskan idop k..:)

    ReplyDelete
  31. sabry: thanks sudi follow
    lidia: thanks

    ReplyDelete
  32. saiazuan: insyaallah
    wahida: yeyeye, thanks

    ReplyDelete
  33. cintazulaikha: thanks n insyaallah

    ReplyDelete
  34. hope anum berjaya dlm setiap perkara yg anum lakukan..

    chaiyok2!!!

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/