Showing posts from February, 2012Show all
Why UTM suka2 tukar tempat
Pin it

Assalamualaikum semua Pepagi Anum kena open portal UTM sebab esok dah mula Sem baru sekali bila Anum open , perasaan sgt x best bila tgk jadual kelas ooooooooooooooo tidak Untuk sem nie UTM telah ubah semua kelas (tempat belajar) sebelum nie, kelas kat KLMU Danau Kota best sangat2.. nak makan sem…

Read more
Good News
Pin it

Assalamualaikum semua bznya minggu nie  sampai tak sempat nak update n3 baru pagi nie anum dengar berita tentang kenaikan gaji kakitangan awam jom kita share CUEPACS TUNTUT KENAIKAN GAJI RM700-RM2,500 UNTUK GRED 1 HINGGA GRED 54 PUTRAJAYA, 22 Feb (Bernama) -- Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhid…

Read more
Review Filem Hantu Dalam Botol Kicap
Pin it

Assalamualaikum semua Melihat kepada tajuk sahaja sudah boleh senyum apatah lagi pergi menonton sendiri ke panggung. Hantu Dalam Botol Kicap filem komedi seram taruhan terbaru MIG. Filem ke 55 terbitan MIG ini merupakan filem arahan Azhari Zain atau lebih mesra dikenali sebagai Zack Elemen seram te…

Read more
KEMBARA 08 KEM LAMBAIAN DANAU JASIN MELAKA
Pin it

Assalamualaikum semua Dah sarapan, anum baru pas makan nasi lemak... dan teh tarik.. emmm sedap :) Ok my n3 pagi nie just nak share gambar2 kenangan dengan kawan2 office, yang mana saat dan waktu nie sangat gembira, bila anum tgk gambar2 nie, boleh buat anum tersenyum.. jom kita laaaaaayan  pertaru…

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #7
Pin it

01 02  03

Read more
Kata-Kata Perangsang :)
Pin it

KEKADANG kita terasa amat longlai sekali. Dalam pada meneruskan kehidupan ini, terasa amat payah benar. Seolah hendak melangkah pun tidak bermaya. Apa lagi untuk mencapai kejayaan yang besar, memang jauh sekali. Kita ni kalau tidak disuntik dengan kata-kata perangsang sesekali, memang bertambah-tam…

Read more
Sem baru serta Semangat baru... !!!
Pin it

Assalamualaikum semua~ Fuh!fuh!berhabuk sudah blog ni..hehe.. setelah sekian lama baru la jejari ni berjaya digerakkan untuk menaip di sini dengan mood yang happy.. Anum dah buang semua kesedihan dalam diri.. Tengok one of my friend semangat masukkan entry sem baru nak mula dah., Anum pon rasa ber…

Read more
Kekuatan aku!
Pin it

Masa berlalu seiring dengan ketentuan DIA. Terlalu banyak perkara yang berlaku di awal tahun 2012 . suka dan duka aku tempuhi.. bermacam- macam peristiwa yang membuatkan titisan air hangat membasahi pipi. Air mata itu tidak pernah kering membasahi pipi, makin jejari ini menyapu makin laju ia meniti…

Read more