Campaigns

Jan 6, 2012

# Gunung Senyum @ Pahang # XPDC

XPDC Gunung Senyum @ Pahang

Assalamualaikum semua
hari ini anum nak share
gambar anum dgn kawan2
xpdc kali nie Gunung Senyum
Salah satu Gunung yang banyak
mempunyai gua2...
Jom kita layannnnnnnnn..
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 09
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
Terbaik.. banyak lagi gambar2..
nanti kalau anum free anum share ek..
ada kawan2 yang pernah pergi sini.. best tau

44 comments:

  1. anum....cik en nk join la konvoi anum ni...cm besh jer

    ReplyDelete
  2. pernh dgr tp xpernh smpai rasanya..huhu.

    ReplyDelete
  3. eintan: best meh la
    nuyui: best yui

    ReplyDelete
  4. gunugn senyum ke tokey blog ni yg senyum..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  5. Mrs.Eady: muakakkakkakka, terbaik sis

    ReplyDelete
  6. fuhhh syok tu.... sy suka gak jalan2 dlm gua ni....

    ReplyDelete
  7. hyz: best kan, indahnya ciptaan allah

    ReplyDelete
  8. aktif sungguh anum! bagus.. patutlah badan maintain cun! hihihi..

    cantik2 gambar kat sana..

    ReplyDelete
  9. zana: hehehe, anum suka xtvt outdoor nie sis

    ReplyDelete
  10. fieda: best, sebab minat xtvt luar

    ReplyDelete
  11. hee akak dua kali ke gunung senyum.. masa belajar dulu...lpas je kawin langsung tak de outdorr aktiviti dah..suma aktiviti holiday sntai2 ngan family jer...

    best bila ke sini..akak smpai masuk gua straw..seramm ada kisah misteri yang berlaku smpai kitorang suma tido malam smbil berpelukan.....

    dua kali pegi..dua2 ada kisah misteri... kat situ tmpat bunian rupanya

    ReplyDelete
  12. anum,gunung senyum ni kat ner?best tuh dpt masuk gua.tak penah rasa lagi.

    ReplyDelete
  13. sorry,tak perasan lak ada tulis kat pahang.ahehe.apa2pun gambar mmg terbaek.

    ReplyDelete
  14. best x? mestilah best kan.. shima xpernah buat aktiviti mcm nie.. huhuhu..

    ReplyDelete
  15. kalu balik dr kampung MIL lalu jalan biasa, ada lalu kat signboard Gunung Senyum nieh, tp x masuk simpang dia pon.. huhu best ker?

    ReplyDelete
  16. amiey lee: betul sis, kat sini banyak bunian
    ct shah: kat pahang

    ReplyDelete
  17. lady ayu: senyum x perlu kata apa2.. hehehe
    kamihidup: terbaik

    ReplyDelete
  18. shima: best sis, xtvt luar
    maszmadi: best sis, kena pg tgk sekali

    ReplyDelete
  19. jumpa batman tak?

    Anum... pagi tapi blog ni tak boleh masok... kenapa eh?

    ReplyDelete
  20. gedek: jumpa2.hehehe
    tue la pagi td ada masalah skit.. nasib boleh semula

    ReplyDelete
  21. bila sebut gua 1st sekali yang terbayang dalam kotak fikiran ialah kelawar...huhu

    ReplyDelete
  22. X pernah gi lagi...
    Padahal asal pahang...huhuhu

    ReplyDelete
  23. anum suka xpdc, tgk byk tmpt anum pegi.. kwn2 pon sporting abes.. tp nureen ja kot x pernah dgr gunung senyum ni

    ReplyDelete
  24. pink: betul2, sangat banyak
    cik shinju: la ye ke. pahang kat mane?

    ReplyDelete
  25. Nurren: ye la sis, anum suka xtvt outdoor

    ReplyDelete
  26. salam kenal..best tpt nih..
    dulu penah pegi sini b4 kawin..

    ReplyDelete
  27. kenapa nama gungung ni gunung senyum? ada gua yg nmpk cam tersenyum?


    pstt gambar no 9 tu seksi skitlah hik hik

    ReplyDelete
  28. Senyum jer lah nengok gambo² nih ☺☺

    ReplyDelete
  29. Aishh korang ni. Suka bebeno masuk utan panjat bukit. Nyamuk banyak tau.

    Errrr. . Ada jmp abg tarzan tak? Sepupu ngan Abe tu. Lau jmp, kim salam.

    ReplyDelete
  30. huyoooo bestnyeeeeeeee!!!!
    zuan tringin nk panjat gunung

    ReplyDelete
  31. wah aktiviti keluar peluh nih...bagus2...

    ReplyDelete
  32. tetap senyum walaupun penat kan??

    manis-manis...hehhee

    ReplyDelete
  33. Anum ni mmg pencinta outdoor activity ... Seronok je join xpdc mana2....

    ReplyDelete
  34. intan:terbaik kan, cantik pemandangan nya
    rina: selalu senyum je

    ReplyDelete
  35. Fiza: best xtvt luar nie
    nazri: baiklah

    ReplyDelete
  36. saiazuan: best jom dik
    papa mifz: suka xtvt luar nie

    ReplyDelete
  37. azam: terbaik bro
    msred: thanks sis

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/