Campaigns

Jan 11, 2012

# Wordless

Wordless Wednesday #21

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description.
 01
 02
 03
 04
in memory Dec 2011

60 comments:

  1. Anum...ni mesti kat Kuala Gandah kan?
    Syoknye...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Cik Shinju: ermmmmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  4. nice pic beb..
    sume kenangan kan..

    ReplyDelete
  5. Mrs.Eady: heheh
    intan: betul2

    ReplyDelete
  6. syoknya jalan2 dgn kawan2 & bergambar sakan.. kenangan yg mmg sukar utk dilupakan kan?

    ReplyDelete
  7. zana: betul2. kenangan manis dan pahit

    ReplyDelete
  8. pssssttt..yg baju putih tu cantik..sweet je tgk dia..

    ReplyDelete
  9. kuala gandah ke?
    rusa tu posing baik punya!

    ReplyDelete
  10. kat mana nih???? ni lah aktiviti terbaek nak akak buat di masa lapang..huhu

    ReplyDelete
  11. sue: betul2, sgt cantik
    sailaaf: muakakkakkka, betul2

    ReplyDelete
  12. yg baju putih tu canteklah


    anum pon sweet juga :)

    ReplyDelete
  13. Rina: cantik semula jadi tue, haha thanks

    ReplyDelete
  14. mana gambar tunggang gajah? hehe

    ReplyDelete
  15. maszmadi: seronok kan , kenangan2
    hyz: hahaha, x leh masa tue.. air naik

    ReplyDelete
  16. bestnyer kalau akak masih aktif cam gini lagi... semua itu kenangan yang terindah dalam hidupler..

    ReplyDelete
  17. cho zila: ye la sis.. seronok kan

    ReplyDelete
  18. seronoknya jalan sis,ada tak tunggang gajah masa tu?hee

    ReplyDelete
  19. hari rabu banyak gambar cantik2 jer..tak yah cerite banyak..:)

    ReplyDelete
  20. seronok jalan2 ditemani kawan2 kan...

    ReplyDelete
  21. Pink Tulip: betul2, terutamanya bff

    ReplyDelete
  22. kat mana ni anum???? bestnya naik bot ke sampan??? hehehe

    ReplyDelete
  23. wah ...bestnyer...tak naik gajah?

    ReplyDelete
  24. dwaty: best2 JOM
    azam:x sempat, dah penuh

    ReplyDelete
  25. wahh... hepi + cute aja muka masing2 bergmbr..

    ReplyDelete
  26. syokkkk..bab naik bot tu yg paling wa suke..hehe

    ReplyDelete
  27. wahida: x sempat naik. dah penuh

    ReplyDelete
  28. bestnya!! suka tgk anum senyum.. comel jerk.. ;)

    ReplyDelete
  29. sweet la senyuman anum.. dah tue enjoy nureen tgk kat cini.. member2 mmg sporting abes.. rindu kat kwn2 sek dlo2

    ReplyDelete
  30. Salam Anum,

    Anyway nice blog...

    BTW kami dah follow blog Anum, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. BESTNYA TEMPAT TU,BYK BINATANG2..ZOO KER ANUM

    ReplyDelete
  32. Abe kalau bab naik bot ni kureng sket. Korang ni kira berani ler. Kan bot tu terbalik camno?

    ReplyDelete
  33. salina: hahahhaa, thanks sis
    nureen: me too sis

    ReplyDelete
  34. zul: thanks,
    bui: tak de lah sis...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/