Campaigns

Jan 12, 2012

# Suka-suka

Wish me Luck

Assalamualaikum semua
Hari ini hari untuk anum membaca..
ni membaca  nak final exam....
harap-harap semuanya okey lah...

Malam tadi ada study skit
yang anum hangin,
asal nak final exam jer..
mata anum cepattttt jer nak terlelap.....
esok mula paper pertama....isnin paper ke-2
next selasa last paper.....

harap-harap aku leh jawab baiiik punya!
kepada warga Utm...selamat menempuh paper final...!!!


hmm sebenarnya banyak anum nak cerita
and banyak gambo nak tunjuk...

tapi camera tertinggal dan
juga laptop tak memberi kerjasama yang sewajarnya......


wish me luck friend

54 comments:

  1. morning anum.. ;)
    gud luck ye..
    buat sehabis baik ok.. ;)

    ReplyDelete
  2. gud luck anum :)


    anum belajar kt utm jln semarak ke?

    ReplyDelete
  3. good luck !

    anum utm mana eh...

    ReplyDelete
  4. intan: thanks sis
    maszmadi: thanks

    ReplyDelete
  5. Rina: ahah sis
    oshin: semarak, tp kelas kat KLMU

    ReplyDelete
  6. FIEDA:thanks
    pink tulip: thanks

    ReplyDelete
  7. baca buku + ngantok mmg tido la jawabnya...kehkeh

    ReplyDelete
  8. insyaAllah.. moga dapat jawab dengan tenang..

    ReplyDelete
  9. good luck...tapi jgn harapkan luck saja.....selamat berusaha

    ReplyDelete
  10. gd luck anum... jawab betol2..jgn main taram tau.. hehehe

    chaiyokkk..chaiyokk

    ReplyDelete
  11. cik moon: baik2, thanks sis
    mrs.eady: thanks

    ReplyDelete
  12. wish u luck Anum..semoge dieprmudahkan segala..aminnn...:)

    ReplyDelete
  13. ya. ya. ya gudluck kak !
    kite pon tengah struggle lagi 2 paper ni. hehehe :)

    ReplyDelete
  14. sama ngan housemate... dia pun exam minggu ni... dia kat UITM SHAH ALAM... wish u gud luck...

    ReplyDelete
  15. Good luck anum.... Study hard ke.. Play harder.... Heee

    ReplyDelete
  16. oshin tag kamu kat sini http://gurlgemini.blogspot.com/2012/01/ga-pertama-sicantik-siezuka.html

    ReplyDelete
  17. hai anum,


    belaja lagi meh ? hebat !! gudluck yaawww..

    ReplyDelete
  18. goodluck:))buat yg plg terbaik..HEHE

    ReplyDelete
  19. all d best anum,doa n selawat byk2 k

    ReplyDelete
  20. gd luck dear.. all the best.. InsyaALLAH :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/