Campaigns

Jan 3, 2012

Roller Coaster in Japan

Assalamualaikum semua
macam mane ngan cuti panjang..
apa xtvt kawan2
anyway anum nak wish hapy new year
untuk semua... apa azam tahun baru kawan2?
hari ini entry anum tentang
roller coaster di jepun
jom laaaaaaaayan
 In Japan , an amusement park roller coaster was built.
Yesterday I showed you this video,
filmed at the breathtakingly attraction,
and now want to show yet, and photos.
Total travel time on them is 112 seconds and a top speed of almost 100 km / h.
On these slides you can get a lot of impressions.
 
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11
 12
Macam mane kawan2
ada berani nak naik?
Alhamdullilah demam dah hilang
now tinggal batuk2 je
thanks pada semua yg mendoakan anum
hehehhe
Share:

40 comments:

  1. wowo best.....tapi takut

    naik yg kat genting pun dah goyang.....HAHAHA

    ReplyDelete
  2. azam: best nie, anum suka cuba
    nuyui: thanks yui

    ReplyDelete
  3. salam tahun baru anum :)

    ini kalau naik boleh tercabut jantung!

    ReplyDelete
  4. rina: selamat tahun baru
    muakkakkaka, ye la kan

    ReplyDelete
  5. huhuhu..scaryyynyer..tp mesti fun kan?hihi

    ReplyDelete
  6. pocket pnah naik,
    bukan yg tu la tp yg tak kurang hebatnya.
    terasa skt bahu di cengkam besi keselamatan je la. adeh.

    ReplyDelete
  7. pocket: ye ke... bahaya plak cm tue
    kamihidup: hahhahhaha, kena try la

    ReplyDelete
  8. wow..nmpk mcm best n mencabar je..tp confirm terketar2 pas turun tu..hahahaha

    ReplyDelete
  9. sue: hehehe, akak panas gila kat office

    ReplyDelete
  10. wow best nya... klau dpt peluang naik ni mmg nureen nk coba..

    ReplyDelete
  11. hadoiiiiiii, mmg tak naiklah spi bila2 kalau cenggini lah rupanya...gayat kut...

    ReplyDelete
  12. nureen: betul2, seronok kan
    zulaikha: best tau kena cuba

    ReplyDelete
  13. jwapan aka..TIDAK SESEKALI hahahhaha

    ReplyDelete
  14. amiey lee: best sis, jom la try

    ReplyDelete
  15. Moon xsanggup nak naik..mau nangis2 kat atas tue...huhu

    ReplyDelete
  16. cik moon: belum cuba , kena cuba baru best

    ReplyDelete
  17. takut tercampak keluar je..hehehhe

    ReplyDelete
  18. happy new year anum..

    huhu, RC yang kat malaysia ni pon masz takut nak naik, apatah lagi yang kat jepun nieh... bagi sejuta pon x mor naik... takut... huhu

    ReplyDelete
  19. hyz: best nie
    diana: x la mesti safety

    ReplyDelete
  20. mrs.eady: hahahaha, terbaik sis
    maszmadi: hapy new year sis..
    kena cuba lu sis

    ReplyDelete
  21. perghhhh.. kompem2 mas berani naik :P

    ReplyDelete
  22. yang kat sinipun akak tak naik dah.. seingat akakler adaler sekali akak naik tupun masa akak muda sesangat....

    ReplyDelete
  23. fiqra: hehehe, best2
    cho zila: la ye ke..

    ReplyDelete
  24. menakutkan..kecut perut tgk..

    ReplyDelete
  25. klu kt msia ade ni, sumpah nk naik! haihhhh...kt genting tu da x rs ape dah..

    ahaha belagak...kang sha yg pengsan dulu!

    ReplyDelete
  26. giler scary..bleh muntah camni..hehe

    ReplyDelete
  27. fieda: best nie sis
    sha: hehehehe, mesti best kan

    ReplyDelete
  28. eerrr...walaupon suker bende2 mencabar tapi naik mendalah ni ai kene pikir banyak kali gak ar..huhu

    ReplyDelete
  29. aty: hahahaha, kena cuba sis

    ReplyDelete
  30. bagi sejuta pun x nak cuba lah.. takut weeeeeiiiiiiii...

    ReplyDelete
  31. bagi tiket free berkali2 pun saya tak nak naik...

    ReplyDelete
  32. zana: best sis
    dwaty: best tau kena cuba

    ReplyDelete
  33. tengok pic pon da kecut perut.tu lom naik lagi.kalo naik maybe muntah ijo kot..hakhak

    ReplyDelete
  34. pink: hahahhahha, kena try lu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels