Showing posts from January, 2012Show all
Mengapa perlu tangisi kenangan lepas…
Pin it

Kenangan… Kau datang tanpa diundang Berputar-putar semula dikotak minda Antara manis dan pahit Masing-masing cuba untuk mengambil tempat tersendiri Untuk diputar semula Kenangan… Manis itu hanyalah sekadar mimpi disiang hari Bila tersedar lenyaplah ia Walaupun seketika waktu terbatas Namun…

Read more
Ya Allah pedihnya apa yang kurasa
Pin it

Assalamualaikum semua  I need someone to talk.. Ya Allah besarnya ujian dan dugaan yang aku hadapi... rasa tak tertanggung lagi...     Terkadang Masa lalu menjadi sebuah kenangan Terkadang sebuah kenangan menjadi penantian dan selamanya akan menbekas luka.. Dalam hatiku berkecamuk rasa tak me…

Read more
Disaat Aku Mencintaimu
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Afternoon My mood memang x best last week tetiba minggu nie pun sama, stay in sad mood jom layan lagu nie Lirik Lagu Dadali - Disaat Aku Mencintaimu + VIDEO KLIP Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi Di saat aku mulai mencintaimu, berharap engkau jadi kekasih hatiku…

Read more
Air mata mengalir :(
Pin it

Assalamualaikum semua hye2 blogger sume.. actually entry kali nie Anum dlm moood cdey sgt2.. hanya airmata jatuh ke bumi... walaupun mood pulang ke rumah tercinta memuncak tp kedatangan mood kesediahn melampui perasaan gumbira.emmmm kenapa ia terjadi??? actually bkn la putus tunang, putus cin…

Read more
Wish me Luck
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini hari untuk anum membaca.. ni membaca  nak final exam.... harap-harap semuanya okey lah... Malam tadi ada study skit yang anum hangin, asal nak final exam jer.. mata anum cepattttt jer nak terlelap..... esok mula paper pertama....isnin paper ke-2 next selasa last pape…

Read more
Wordless Wednesday #21
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.  01  02  03  04 in memory Dec 2011

Read more
Cute Animals Fun Pictures
Pin it

Assalamualaikum semua dah sarapan? pagi ni anum sarapan roti bakar je.. entry pagi ni nak ajak kawan2 layan gambar2 animal fun.. jom kita layaaaaaaaaaan  01  02  03  04  05  06  07  08    09  10  11  12  13  14 cutenya cat nie

Read more
Awesome Photography
Pin it

Assalamualikum semua mood anum mengantuk hari ini sebab kena datang awal office disebabkan ada perhimpunan dekat mahkamah so secara x lansung office anum kena la berjaga-jaga.. demi keselamatan semua pagi ni anum nak ajak layan gambar2 yang sangat cantik jom kita layan......  01  02  03  04  05  06…

Read more
XPDC Gunung Senyum @ Pahang
Pin it

Assalamualaikum semua hari ini anum nak share gambar anum dgn kawan2 xpdc kali nie Gunung Senyum Salah satu Gunung yang banyak mempunyai gua2... Jom kita layannnnnnnnn..  01  02  03  04  05  06  07  08  09  09  10  11  12  13 …

Read more