Campaigns

Aug 29, 2011

Semoga Semuanya Selamat

Assalamualaikum semua
Diam x diam... bulan puase da nk berakhir...
Ari ini hari terakhir kita semua berpuasa.
Pasti ramai yg da bile nk balik kampong kan..??
Nk jumpe ayah , ibu, atok n nenek... sanak saudara...
Begitu jgk ngan aku...
Hari ini hari terakhir aku bersiaran
Aku akan bergegas utk balik ke kampung !!! 
 Xsabar rase nye....
So,selamat pulang ke kampung ...

Moga2 perjalanan kite semua berjalan ngan lancar...
Amin...


Share:
Read More

Aug 26, 2011

SALAM AIDILFITRI 2011

“SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN”
Di kesempatan ini hanya kiriman E-mail sebagai penganti diri

Memohon kemaafan andainya.......

TERkasar bahasa

TERsilap bicara

TERmarah yang tak kena

TERtanya tak tentu hala

TERbising menyakitkan telinga

TERsasul yang tak sengaja

TERpukul kat mana-mana

TERpekik di telinga

TERkentut tiba-tiba (ha…..yg nie xpernah kot!!!!)

TERhantuk di kepala

TERpinjam harta benda

TERmoody tak semena-mena

TERumpat bila-bila

TERmacam-macam lagi yang kene mengena

Mata kadang kala salah melihat.....
Mulut kadang kala salah bercakap....
Hati kadang kala salah menduga.....
Maafkan segala kekhilafan yang pasti ada....


````` Mohon Maaf Zahir dan Batin `````

Sungguh cantik kain pelekat, dipakai orang pergi ke pekan.
hari raya semakin dekat, silap dan salah mohon dimaafkan

Sebelum cahaya kehidupan padam, Sebelum hidup berakhir,
Sebelum pintu taubat tertutup, mohon maaf zahir dan batin....
Serta halalkan makan dan minum jika ada…

Semoga Kedatangan Aidilfitri pada tahun ini
memberi kebahagiaan & keceriaan kpd semua........

Dan mengeratkan silatulrahim sesama kita.....

Share:
Read More

Aug 25, 2011

Huge Chewing Gum Sculptures in Venice

Assalamualaikum & Very good moning semua..
My N3 hari ini just nak fwd
E-mail yang funny
Layaaaaaaaan......
Simone Decker is a talented artist who lives and
works in Frankfurt.
Simone has created a series of unique sculptures
that look like a big big chewing gum wads in Venice.
 Besarnya.............
 Uniknya.....
 X  meletop ke ni.. hehehe
 Klasiknya......
 Nie bukan leh mkn da nie.....
 Sangat kreatif.....
Macam-macam style chewing gum nie kan..
hehehhehee..
Anum dah x sabar nak balik kampung ini..
Kat office ramai yang hari ni keja last..
Kawan2 macam mane?
Bila start cuti raya?
Share:
Read More

Aug 24, 2011

Aug 22, 2011

Flying Stingray Fish

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah kita semua dapat di beri
kesempatan untuk menjalani kehidupan lagi.
Mood raya makin menjadi-jadi nie.
Errrrrrrrrrrr x sabar nak raya
My N3 pagi ini just nak share
Gambar-gambar ikan terbang.. hehehe
Jom Laaaaaaaaaaayan
 cantiknya...
 terbaik...
 wow siapa ada skil lagi..
 hebat kan..
 memang seronok tgk...
 kalau stay dekat2 laut leh la tgk kan..
hanya ikan pari sahaja boleh terbang tau...

Share:
Read More

Aug 19, 2011

Sharing is Caring : Some Inspiring Words

Assalamualaikum to all blogger
Alhamdullilah hari ni masih diberi kesempatan
untuk berpuasa..
Entry aku hari ini mengenai
Kata-kata yang sangat bermakna..
Jom Layaaaaaaaaaaaan.
 semangat..
 Try my best...
 Anum setuju.....
 ermmmmmmmmmmm...
 Banyak terjadi kan..
 yezaaaaaaaaaa...
Bagi Anum kata-kata atau ayat diatas sangat bermakna
dan boleh memberi semangat pada kita.
Bagaimana dengan kawan2


Share:
Read More

Aug 18, 2011

Home Security - this is cool !!!

Assalamualaikum Kawan-Kawan Blogger
Alhamdullilah masih dapat menjalani
Ibadah Puasa pada hari ini
Hari ini genap la 18 hari kita berpuasa
Mood Raya makin menjadi-jadi nie..
My N3 hari ini about home Security
Jom kita terjah..........
 Sudut dari dalam..
 Cantiknya..
 Sample & Menarik...
 Santai...
 Sudut dari luar..
 Canggihnya...
 Petak je umah dia..
 Sekali dari luar....
 Memang hebat..
 Siapa sangka dalam ada Rumah..
 Betul-betul selamat la..
 Semuanya tersimpan....
 Pergggggggggggg..
Bestkan kalau keselamatan rumah kita semua macam nie..

Share:
Read More

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels