Campaigns

Dec 13, 2011

# Sungai Chiling @ Kuala Kubu Bahru # XPDC

XPDC Sungai Chiling @ Kuala Kubu Bahru

Assalamualaikum semua
dah sarapan..
sory semalam x sempat nak updated
sebab ada banyak keja sekolah.
heheheh, last weekend anum pg sungai chiling
bagi anum memang best xtvt mcm nie..
Jom kita layan gambar2
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11
 12
 13
 14
 15
16

52 comments:

  1. dlm bz sempat join aktiviti gini ekkk..sekali sekala mmg best bangat

    ReplyDelete
  2. lady ayu: best sis, lepaskan tension

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat buat aktiviti mcm nih.

    ReplyDelete
  4. pertama kali tau ada nama sungai chilling.
    syok nye air terjun..
    cantik jugak kawasan dia..

    ReplyDelete
  5. diana: memang terbaik, cantik sangat2

    ReplyDelete
  6. dah lama tak mandi air terjun....

    anum... cantik la header.... nice...

    ReplyDelete
  7. dwaty:best kan mandi2 nie
    thanks

    ReplyDelete
  8. wow!! cantiknya...aku festaim dgr sungai chiling ni nok...jakun aku...huhu...

    ReplyDelete
  9. wahida: memang mencabar nak sampai kat atas..

    ReplyDelete
  10. teringin nak buat aktiviti2 macam ni jugak..sejak2 kawen dah tak ley dah..bukan asben tak suker..tapi tak berkesempatan..aktiviti penuh ngan hal keluarga n baby..insyaallah..satu hari nanti..:)

    ReplyDelete
  11. aty: insyaallah tunggu baby besar dulu

    ReplyDelete
  12. bestnya anum..rindu saat macam nie huhuhu....

    ReplyDelete
  13. aizamia3: sekarang x lagi ke?
    amy: happy time kan

    ReplyDelete
  14. topi cute kamu tu pon dah mengembara ke merata-rata tempet, kan?

    ReplyDelete
  15. gedek: hehehehe, betul2
    apik: jom2

    ReplyDelete
  16. best nya.. siyesss jeles! hehe..

    ReplyDelete
  17. Bestnya... Kat rawang nie, xpernah pun shima sampai.. hehehe...

    ReplyDelete
  18. shima: best2.. atas skit
    cintazulaikha: hehehe, kena cari map nie

    ReplyDelete
  19. wah bestnya air terjun tu..mesti seronok..

    ReplyDelete
  20. Salu dgr pasal Chiling ni tp tak penah pegi lagi. Kena jalan jauh eh masuk dalam

    ReplyDelete
  21. Bui: seronok sis, cantik sangat2
    Puanstoberi: ahah, dlm 45 minit perjalanan pergi..

    ReplyDelete
  22. mmg tabik dgn anum yang adventurous...

    ReplyDelete
  23. wah... berjalan sakan.. syiok.....

    ReplyDelete
  24. lamo tak buat aktiviti mcm tuh...huhu

    ReplyDelete
  25. maszmadi: riadah nie,hehe
    papa mifz: best papa

    ReplyDelete
  26. lari daripada kesibukan kota, best juga ni.. =)

    ReplyDelete
  27. wah bestnya....
    akhirnya fully loaded jugak...hehehe

    bila nak ajak saya nih?

    ReplyDelete
  28. perghhh giler besh tempat ni...

    ReplyDelete
  29. wah bestnya tempat nie...teringin nak p

    ReplyDelete
  30. perghhh..cantik gak tmpt tu..lasak gak ekau ni yo..hikhik

    ReplyDelete
  31. alaa bessnya akak nengok.. cuti2 mesia..

    ReplyDelete
  32. sha my heart: betul2, tenang dan indah
    azam: boleh je.. jom2

    ReplyDelete
  33. hyz: seronokn xtvt luar nie
    selendang merah: mari2

    ReplyDelete
  34. mr.curly: muakkkakakkakka, memang suka xtvt cm nie
    taufiq:yezaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  35. Anum ni nampak lembut jee tp suka aktiviti lasak kan. Best lah. Akak dah tak dptlah mcm ni.

    ReplyDelete
  36. wardah: ye la sis, anum suka buat xtvt luar nie

    ReplyDelete
  37. dari tgk gambar je pon dah blh terase2 sejuk n nyamannye air terjun dan udara kt situ..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/