Campaigns

Dec 6, 2011

XPDC Broga Hill

Assalamualaikum semua
2 minggu yang lepas anum
ada join xtvt mendaki broga..
saje nak share ngan kawan-kawan
bagi anum xtvt macam nie memang bagus
untuk kesihatan kita.. jom layan gambar2
 sebelum mendaki kt makan dulu
 perjalanan pertama
 kreatif betul siap gantung kasut2 yg rosak
 amik nafas jap
 perjalanan di teruskan lagi
 masih bertenaga
 hehehe.. mendaki starting
 arggggggg muka dah merah2
 hentian pertama
 letih.............
 teruskan lagi untuk ke puncak
 lex2.. daki lagi
 rest jap....
 yang ni paling mencabar
 akhirnya........
 jom turun plak
gambar menurun
Turun ok la.. x penat dah..

Apa pun aku suka xtvt macam nie
sampai bawah memang penat
tapi dapat kepuasan hehehe

Share:

53 comments:

  1. mmg terbaik...sue dah lama tak mendaki ni...

    ReplyDelete
  2. bestnya, nape tak ajak shima join sekali.. huhuhu...

    ReplyDelete
  3. lama dh x buat aktiviti daki-daki camni..last dulu ms kt sekolah je huhu..

    ReplyDelete
  4. jelesnya...waktu akak bujang memang aktif dengan aktiviti cam gini...panjat gunung sana sini...gunung jerai, tahan, datuk, angsi...

    berkayak...dan macam2 aktiviti lasak yang kami lakukan...tapi skang...sangat terhad...nak panjat bukit pun perlukan masa...

    best kan aktiviti sehat cam gini...hurmm...kenangan menggamit

    ReplyDelete
  5. syawalsimpons: best kan mendaki
    nuyui: seronok

    ReplyDelete
  6. shima: hehehe, next time anum ajak ek
    rina: best tau, baik utk kesihatan kita

    ReplyDelete
  7. cinta zulaikha: best2..
    kamihidup: jom2, next time

    ReplyDelete
  8. cikmot: betul2... seronok sis
    kalau dah ada tanggungjawab susah skit kan
    hahha

    ReplyDelete
  9. wahh best nye anum mendaki..

    dulu akak rajin la mendaki ni sbelum kawin..naik gunung ledang, gunung nuang..gunung datok..skrang nan ado... pancitt heeee

    ReplyDelete
  10. mizzkechique: nanti pg la , best
    amiey lee: ye la sis selalu kalau dah kahwin, ada anak susah skit kan

    ReplyDelete
  11. syok je tgk..tapi ku tak suka sgt aktiviti mcm nie..hehehe..
    btw..well done dik...bagus la buat buat benda mcm nie :D

    ReplyDelete
  12. teringin betul nak naik broga hill ni..dari awal kawen asyik ajak asben..tapi bertangguh2..sampai sekarang dah pegnan memang tak kan naik ar kan...:(

    ReplyDelete
  13. ATY: YE LA KAN, X PE NANTI ANAK DAH BESAR AJAK ANAK JE

    ReplyDelete
  14. kalau aku mendaki ni, sure berat aku turun 5 kilo...hahaha...

    ReplyDelete
  15. menarik idea gantung kasut rosak tu :D

    ReplyDelete
  16. wah.. best nye sis.. saya pernah daki gunung ledang jer...lama xdaki... anti ajak2 la sy.. haha

    ReplyDelete
  17. bestnya...lain kali pnjat gunung kinabalu pulak

    ReplyDelete
  18. anum mmg suka aktiviti lasak yer..

    ReplyDelete
  19. jeles tau... sampai puncak... saya tak sampai pun... hehehe

    ReplyDelete
  20. tak pernah sampai lagi.. tapi suka tengok pemandangan dari atas bukit.. lawa je.. ;)

    ReplyDelete
  21. bestnya still boleh wat aktiviti camnie..
    cute mum dah stop dah semua nie..
    kadang2 rasa teringin gak nak buat semula..
    cuma geng takder..

    ReplyDelete
  22. wahh dah daki dah ye..mmg best daki dgn kwn2, klu i yg daki blh kurus kot ;p

    ReplyDelete
  23. saiazuan:best kan, kreatif
    taufiq: baiklah

    ReplyDelete
  24. redza: baiklah
    cik gugu: jom join

    ReplyDelete
  25. Bui: betul sis
    dwaty: la ye ke.. nape?

    ReplyDelete
  26. azamia3: cantik, tengok bawah tenag je
    cute mum: la ye ke. next time leh join anum sis

    ReplyDelete
  27. kamu ni outdoor person kan?

    uncle panjat tangga rumah pon dah sempot!

    ReplyDelete
  28. hanis: boleh ilangkan tension nie

    ReplyDelete
  29. weeeeeee!!! anum bestnya!!!! sihat bdn.. ;D Awekkkssss muda..

    ReplyDelete
  30. eee best bukit ni kan, teringin nak pi tp macam tinggal harapan jerk coz ada si kecik tu.. hehe

    ReplyDelete
  31. waduh3..mmg beshhh xtvt camni..nti la 1 ari mesti wa singgah gak kt situ n wat umah terus kt ats tu bolee..huhu

    # tp bab yg mkn mekdi tu wa rase lg besh kot..hikhik

    ReplyDelete
  32. maszmadi: la ciannya x pe la kak
    mr.curly: muakkaakkka, setuju2

    ReplyDelete
  33. best giler.. umah mak kat semnyih je... sgt laa dekat... tp..xpenah smpai lagi nie.. huhu

    ReplyDelete
  34. waa..bestnya..3 minggu lps pn ada gk kengkawan g broga..diorg nk tgk sunrise..hehe..

    ReplyDelete
  35. besttnya....

    okeh...sangat jeles..teringin nak naik jugak.ehhehe

    ReplyDelete
  36. cikmoon: kena pergi tue.. dekat dah tue
    fatin: betul2

    ReplyDelete
  37. Bestnya. Tak pernah mendaki lagi gunung broga nih.

    ReplyDelete
  38. fiza: kena cuba baru tau best

    ReplyDelete
  39. rajinnya panjat2 gunung.. ai suka panjat katil je haha

    ReplyDelete
  40. jue: anum memmang suka xtvt mcm nie

    ReplyDelete
  41. cool! suka tengok aktiviti lasak cenggini ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum