Campaigns

Dec 27, 2011

THE RESTAURANT (Food is Free)

Assalamualaikum semua
selamat pagi dan selamat kembali bertugas
hari ini anum x berapa sehat
badan dah lemah2, batuk, selsema..
entry pagi nie just nak share gambar restoran yang
sangat mengerikan...
First - take the tram up to the start of the trail
Now follow the path
Be sure to hold on to the 'railing'
Keep an eye on the person in front of you.
Be very careful when passing someone going in the opposite direction.
Now just up a few steps. (they are on the left in the picture)
Gets a little steeper here - so put your toes in the holes
A few more steps to go
Finally in sight.
Kalau Anum rasa nak gak cuba kan
hehhehe
kawan2 semua berani tak cuba..?

Share:

31 comments:

  1. Perghhhh...mencabar sungguh, tak sanggup.

    ReplyDelete
  2. fiza: hehehe, kalau keselamatan ada anum nak cuba

    ReplyDelete
  3. hahaha....makan banyak ni kalau sampai.....lapar...hehehe

    mesti cuba ni......kalau 10 tahun dulu...sekarang dah tak larat kot

    ReplyDelete
  4. azam: hahahaha, la ye ke.. belum cuba lagi, mane tau larat
    heheh

    ReplyDelete
  5. kalo sue kena ada tali ke something la..baru agak berani kot...tak pon ada anum ok gak..paut je kat anum...soalan...larat kaa.??????kakakkakak

    ReplyDelete
  6. syawalsimpsons: muakakkakka, ye la sis, nanti dua2 jatuh pe ceta

    ReplyDelete
  7. bg free + duit 1 juta pon masz x mo pi... baik dok umah masak.. haha

    ReplyDelete
  8. masa ada trafik dari depan,
    sure berpeluk sakan kan,
    dah la jalan kecik.
    ohh.

    tp pocket nk try!

    ReplyDelete
  9. WalaweihhhhH!!! Ni confirm menu dia superb ni.. Jenuh oooo nak mkn punya pasal.. Hik3!! Akak ni gayat orgnya.. X leh kot.. Hi3!!

    ReplyDelete
  10. best ni mencabar gini.. suka sgt nk coba baru kita tau tahap keberanian kita kan :)
    anum x sehat, mkn ubat yerr.. @ anum dh ada isi kot :P

    ReplyDelete
  11. aku nak try kalau semua alat safety disediakan...

    ReplyDelete
  12. maszmadi: hahahahha, mencabar nie sis
    pocket: sama la ngan anum

    ReplyDelete
  13. cik moon: hahahhaa
    fieda: best nie, mencabar

    ReplyDelete
  14. papa mifz: terbaik nie
    salina: belum cuba lagi sis.. anum pun gayat

    ReplyDelete
  15. nureen: belum la sis, anum demam je
    wardah: hahhahahhaha, jom la try sis

    ReplyDelete
  16. wahida: ye la, kena safety kan

    ReplyDelete
  17. ohoo...tak sanggup la anum...scary-mary...

    ReplyDelete
  18. aduhai anum,klu zety lah rela masak sardin kt bwh gunung tu je,hik3

    ReplyDelete
  19. pink tulip: best sis, cabaran nie
    mama: hahahhaa

    ReplyDelete
  20. fuyoo..explore gila kak..teringin jgak nk pergi..heee

    ReplyDelete
  21. eerrr...ai tak kan cube..!!siyes gayat..!! tengok pon dah meremamng bulu roma..inikan pulak nak soh ai cube..huhu

    ReplyDelete
  22. Tak yah la... Akak makan kenny rogers kat bawah sudah la....

    ReplyDelete
  23. ya allah,restoran apa bahaya sangat mcm tu..tak sanggup nak pergi walaupun free

    ReplyDelete
  24. farah: best kan, baru la cabaran namanya
    aty: best sis, belum cuba belum tau

    ReplyDelete
  25. ms red: muakkakakkkaka
    bui: terbaik sis

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum