Campaigns

Dec 22, 2011

Mr. Bean's house & family

Assalamualaikum semua
pagi ni anum just nak share
rumah salah seorang pelawak 
jom kita layan rumah mr bean
layaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
09

Cantik kan rumah dia
anum suka tgk wife dia
sangat comel
hehehhe
Share:

36 comments:

  1. reporter kat sana ckp mr bean kalau kat luar sgt serius tau...

    ReplyDelete
  2. nuyui:comeikan bini dia
    teenager: hahahhahha,setuju

    ReplyDelete
  3. wahida: ye la kan... dia bukan macam dalm filem @ drama

    ReplyDelete
  4. tulahkan.. bestnya dpt umah mcm tu kan.. mr bean tu tgk muka dia pun nak tergelak dah.. hehehee

    ReplyDelete
  5. Lia: betul2, tapi kat luar garang nie

    ReplyDelete
  6. awesome :)

    p/s: follow u here :) follow me back okess xoxo



    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-jalanan.html

    ReplyDelete
  7. lagi lagi membuatkan kita berasa yang kita ni underpaid.

    nak swimming pool gak!!

    ReplyDelete
  8. c'axoera: ok, salam perkenalan
    pocket: la nape plak

    ReplyDelete
  9. sweet wife dia.. padan ngan dia.. kaya kan mr.bean ni :)

    ReplyDelete
  10. mr bean yg cool xD best umah dia, umah idaman :D

    ReplyDelete
  11. yang 09 tu mr bean gak ke? lain bebeno... rumah dia shantek banget dowh...

    ReplyDelete
  12. cantik giller rumah mr bean...

    ReplyDelete
  13. saiazuan: terbaik kan umah dia
    hyz: muakakkaka, ye la mr bean gak tue

    ReplyDelete
  14. hidung dia ngan wife dia sama2 mancung gitu.. hik3!!!

    ReplyDelete
  15. perrgghh..dio punyo rumah tak hengat nyer...dpt rumah mcm tu kan best...

    ReplyDelete
  16. papa mifz: ye la , tp bila je nak dapat nie

    ReplyDelete
  17. swimming pool dia best lah..mmg kaya gilos dpt buat rumah mcm ni

    ReplyDelete
  18. Bui: anum mampu tgk je la sis

    ReplyDelete
  19. agaknyer camner la rumah Nabil yer?

    ReplyDelete
  20. amboi...rumah dia...besor tu...

    ReplyDelete
  21. nazri: tue le kan.. rumah nabil pun kalah
    fieda: best kan

    ReplyDelete
  22. mmng cntik bini dia ni..rumah lagi cantik..perghhhh!! mane awak dpt info ni..=))

    ReplyDelete
  23. tetibe kagum tgk umah dia.serious sangat cantek. kalo ade umah cenggini sure takmo kuar bekerja.kije dari umah jek...hikhik

    ReplyDelete
  24. cool gila rmh dia..tgk keta dia yg xcident aritu dh la..gempak kot..

    ReplyDelete
  25. si cantik sally: kawan fwd email
    pink tulip: betul2, hari-hari nak duduk umah je

    ReplyDelete
  26. fatin: sangat2 gempak
    siti kektus: yezaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  27. terbaekk gle rumah dia! ske yg no 3 n 4 tu :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels