Campaigns

Dec 16, 2011

iMiTo AM801 Multi-Touch Android 2.3 Tablet

Assalamualaikum semua
Dah sarapan semua
pagi ni anum agak bz, nak siapkan
home work (study) memandangkan
minggu nie last kelas
banyak nak kena buat, ada presentation
dan nak kena buat slide..
entry anum pagi nie
n mintak pandangan dan pendapat kawan2 tentang tablet nie
 01
 02
 03
 04
 05
Anum ada gak tengok pendapat dan
pandangan orang yang dah beli
so far semua positif..
any komen kawan2


Share:

48 comments:

  1. cantiknya....belikan 1 utk saya ye....hehehe

    ReplyDelete
  2. anum nk tempah ape???
    pm atien kat fb or email ea...
    =)

    ReplyDelete
  3. Ala...tak tau nak komen apa lah anum sbb tak pakai. Pernah gak tye kat kedai, dorang cakap ok.

    ReplyDelete
  4. gempak sehhh...humm, mmg lah mampu tgk ja..hehe

    ReplyDelete
  5. for me, i will choose this tab rather than laptop..laptop is heavier than tab..

    psssttt..ni tawaran kt groupon kan..sgt murah ogeh!

    ReplyDelete
  6. mrs.eady: ye la kan..
    fiza: harap2 ok la kan

    ReplyDelete
  7. erm, x penah gn n xder lak kawan2 terdekat yg gn... so no komen lah.. huhu

    ReplyDelete
  8. bila nak angkat ni nok? boleh aku tumpang sekaki...hehe...

    ReplyDelete
  9. syarifahsidrus: cute....
    wahida: hahahaha.. tue la tengah fikir2 nie

    ReplyDelete
  10. eh ni brand ape ni anum?? bape inch?

    smart giler!!! best tak funtion die? how much?

    byk plak soklan haha

    ReplyDelete
  11. mynameismy:heheheh anum x pasti brand pe.. sebab anum pun tengah tanya pendapat kawan2

    ReplyDelete
  12. cantiklah mcm ipad..beli lah satu Anum..

    ReplyDelete
  13. ada gak plan nk beli utk ellesya tp takut dia x pandai jaga huhuuu

    ReplyDelete
  14. xleh bwk g semayang jumaat.
    heheheh.

    tapı lawa!nak!nak!

    ReplyDelete
  15. tak de pengatahuan tentang benda2 gini..:P

    ReplyDelete
  16. tak de pengatahuan tentang benda2 gini..:P

    ReplyDelete
  17. yunk, zana pakai hp biasa2 jer.. so xdpt nak komen.. tapi nampak smart sangat kan..

    ReplyDelete
  18. akak tak tauler kalau husband akak pakai samsung galaxy tab okjerler buat masa ni... yang ni tak tauler akak....

    ReplyDelete
  19. Bui: tue la tengah review lagi nie
    Nureen: hahahahha, wah siap beli utk anak lagi

    ReplyDelete
  20. pocket: hahahhahhaha
    diana: x pe... anyway thanks

    ReplyDelete
  21. zana: itu le.. x pe la..
    cho zila:heheheh, galaxy memang terbaik sis

    ReplyDelete
  22. cantik dan canggih..!! teringin gak gadget2 yang canggih macam ni..tapi asben kate..simpan duit tuk baby..huhu..sadis...

    ReplyDelete
  23. aty: betul2, kena utamakan baby dulu

    ReplyDelete
  24. kalau yang positif lagi ramai... beli jer la.... dapat murah lagi best... saya pun tengah pikir ni... nak punya satu macam ni... tp... tengoklah dulu... hehehe

    ReplyDelete
  25. dwaty: itu le.. nak tengok2 lu

    ReplyDelete
  26. tataw plak sebab weols semua guna product from apple...pakai ipad

    ReplyDelete
  27. lady ayu: hebat ko kan kak.hehe

    ReplyDelete
  28. sy ni buta gadget. hahah nak beli, beli je kalo dah ngidam... hehehhe

    ReplyDelete
  29. hmm...sori tak tau pasal product nih..tp kalo ramai yg ckp ok...ok la kot...:)

    ReplyDelete
  30. tak tahu sngt pasal ni, tapi kalau ramai ckp best, ok lah kut, anum try la godek2 sket kengkawan pny, testing2 :)

    ReplyDelete
  31. memang best pkai yg ini sbb abg sya dh pkai pun :)

    ReplyDelete
  32. hyz: muakkakakka, baiklah
    papa mifz: baiklah , thanks papa

    ReplyDelete
  33. saiazuan: hehehhe, jom beli
    ila: hehehhee

    ReplyDelete
  34. syuhada: thanks
    hanis: baiklah sis, try dulu

    ReplyDelete
  35. amanina: betul ke.. ok2
    naz:thanks

    ReplyDelete
  36. super duper best!!! amani pun lebih suke main game guna tab dr tgk katun ditv....

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum