Campaigns

Dec 19, 2011

Burger Bakar Terbaik

Assalamualaikum semua
apa khabar semua?
macam mane ngan weekend ko org?
Anum rasa lega dah hbs class utk sem nie
now nak study untuk exam plak..
last weekend anum pergi makan 
burger bakar...
Jom kita layan gambar2
 01
 02
 03
 04
 05
 06
Bagi Anum Burger Bakar nie memang terbaik
makan single set pun dah kenyang..
Burger Bakar nie terletak dekat
Wangsa Maju Seksyen 2
Berhadapan ngan kawasaki
Motif letak lighter tue sebab
kalau kita order double shot dapat free lighter
suka-suka (hardrock lagi)
Sesiapa nak try boleh la pergi
Anum kasi rate 7/10

Share:

44 comments:

  1. peerrgghh..lame tak mkn burger mcm ni beb!

    ReplyDelete
  2. Mrs.Eady: memang best
    nuyui: terbaik yui

    ReplyDelete
  3. harus cuba nie... nampak menyelerakan.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. eh! dagingnya tebal chenggitu skali?
    wah besh nya.

    ReplyDelete
  5. terlioqqqq
    asyik makan homemade burger yg ai buat jer dah jemu ni

    ReplyDelete
  6. sedapnya... burger bakar kat png x dak la plak.. klau nureen terjah sana anum blanje k..;p
    anum ambik pjj couse apa? asben pon wat pjj gak ambik IT ;p la tgh dok exam.. ari ni paper ke 2 esok last paper..

    ReplyDelete
  7. pocket: makan single shot dh kenyang
    lady ayu: hehehehe,

    ReplyDelete
  8. nureen:hehehe, sedap sis.. apa sis belanja anum, thanks
    hahhaha, anum amik hr, bulan jan baru exam

    ReplyDelete
  9. wah..klau tebal gitu burgernye, confirm kenyang..hehe

    ReplyDelete
  10. diana: itu sampingan je, tahu bakar

    ReplyDelete
  11. perghhhhhh nampak sgt2 sedap tu... daging tebal! pestime dgr berger bakar.. wangsa maju ek? dekat je... kang sy terjah!!!

    ReplyDelete
  12. burger bakar? x sama dgn burger biasa tu eh cara masaknya?



    carlsberg?

    ReplyDelete
  13. sedapnya tauhu bakar tu...burger bakar tu ala2x hamburger org jepun kat sini aje..;-)

    ReplyDelete
  14. memang sedap...saya pun pernah rasa.....terbaik...hehehe

    p/s bila nak belanja ni?

    ReplyDelete
  15. hyz: bagus2, terjah2
    rina: lain , lagi sedap

    ReplyDelete
  16. umie: best kan makan burger bakar nie
    salina: best sis

    ReplyDelete
  17. azam:hahahha, best kan.. apa bro banje anum

    ReplyDelete
  18. bila ada cheese mmg selera lah..i like!!

    ReplyDelete
  19. macam sedap jer burger bakar..
    tapi jauhlah pulak nak pergi..

    ReplyDelete
  20. nak gi la..cam sedap je..huhu..ke cf mmg lapo..haha..anum..ad fb cf dilamin03@yahoo.com..:)

    ReplyDelete
  21. Ni beger bakar Rawang tu ker?
    dgr citer ade buka cwgn kat wangsa maju..nampak sedap...terliur da neh...huhu

    ReplyDelete
  22. cute mum: hehehe, sis kena try
    fad: ok, nanti anum add

    ReplyDelete
  23. cik shinju:x nie burger kaw kaw, burger rawang seksen 5

    ReplyDelete
  24. mak aih..tak penah2 jumpa lagi berger gitu

    ReplyDelete
  25. terbaikk ler...!!!mmg sgt lazat!!1

    ReplyDelete
  26. eh, festime dengar burger bakar. rupa dia pon macam lain sikit je dari burger biasa kan. :)

    ReplyDelete
  27. Ila: best tau kena cuba
    siti kektus: betul2

    ReplyDelete
  28. beger bakar, x penah dgr la plak.. huhu leh try ni

    ReplyDelete
  29. mohd hafifi" muakkakkakka
    deqlis: amik le

    ReplyDelete
  30. Try Kaw Kaw Burger Bakar kat seksyen 2 , diaorang ni dulu yang buka kat arena cafe seksyen 5 dulu. Then pindah ke Seksyen 5 . Yang Anum makan tuh bukan original burger bakar itu dekat Seksyen 5 , Alamat lama. Ada kekeliruan tuh.Boleh tengok facebook Burger Bakar.

    ReplyDelete
  31. Rawang Burger Bakar Memang Terbaik. Rasa Sedap Dagingnya. Korang Jgn Keliru. Kaw Kaw Burger Kat Sek 2 Tu Burger Satay . Rasa Sebiji Satay.Rawang Burger Bakar Memang Paling Sodap.

    ReplyDelete
  32. Jangan keliru!! saya bukan nak menjaja sebarang tuduhan tetapi saya cuma mahu meluahkan isi hati orang yang pertama kali menjual burger bakar nih atau lebih senang tuan punya idea iaitu kaw kaw burger bakar. diorang nih tak dapat teruskan perniagaan diorang di seksyen 5 sebab tuan tapak jugak nak buat burger nih.. awas! rawang burger bakar cume ambil alih idea kaw kaw burger bakar yg dah beroperasi sejak 4 BULAN yg lalu.. jangan salah faham, burger kaw kaw mwnggunakan lava rock kerana lava rock lebih selamat. bagi anda yg sudah tahu..pendedahan yg terlalu lama bagi arang cuma datangkan kanser. harap maklum.. burger bakar kaw kaw adalah yg pertama, original, dan asli..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum