Campaigns

Dec 23, 2011

Beauty of Disney Land, Paris

Assalamualaikum semua
hari ini agak muram skit
semua duit bonus dah hbs baiki kereta
tau2 je time ada duit..
argggggggg x sempat nak shopping pe2
my entry pagi nie nak ajak layan
gambar2 disney land paris..
bila la agaknya dapat pergi sane ek..
Layaaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11
 12
 13
 14
15
Bestnya kalau dapat pergi sini kan
ada ke kawan2 yang dah pergi ek

Share:

43 comments:

  1. uncle pernah pergi disneyland cheras je...

    ReplyDelete
  2. gedek: cheras.. hahahha
    nuyui: sama la kita yui

    ReplyDelete
  3. anum sayang..paris adalah salah satu tmpt honeymoon yg menjadi pilihan sue..but, donno bilakah akan dpt peluang ke sana..klau la sue ni org kaya...petik je nk g mane, confirm hubby akan bwk..huhuhu

    ReplyDelete
  4. sue: ye la kan sis, sama la ngan anum, bestnya dpt pergi sane kan

    ReplyDelete
  5. bw here...hmm,bestnya kan kalo dpt pegi disney paris..tp ada yg kata uss lg best dr tu..pegi yg dkt dulula..:)

    ReplyDelete
  6. ouh belom tercapai dek kakiku untuk ke sana...hehe...tunggu duit ribu-riban jatuh dari langit dulu kot baru leh pegi sane...hukhuk

    ReplyDelete
  7. bestnya kalau dapat jejakkan kaki disini.tapii entah bila lah ia akan menjadi realiti

    ReplyDelete
  8. bestnya klau nureen dpt pegi disneyland nih.. bila agaknya ada rezqi nak pegi ya..
    anum dh dpt banus best la, kami binus bln 4 berbeza ngan org lain huhuhu

    ReplyDelete
  9. canti kan...gi hong kong jela..dkt cket..hehe

    ReplyDelete
  10. cik ct: uss anum dah pergi,bagi anum paris lagi best kot
    pink tulip: ye la kan, tunggu durian runtuh

    ReplyDelete
  11. edura hanum: ye la, hanya mampu bermimpi
    nureen: ala bonus kerajaan skit je

    ReplyDelete
  12. fad: hahahaha, hongkong pun x pg lagi

    ReplyDelete
  13. KALO SYAWAL G MESTI SUKE...TGK MICKEY JE...EGAT KAN ANUM YANG G..BARU NAK KATA..BESTNYER

    ReplyDelete
  14. aku dh penah pergi..




    dlm mimpi..:P

    ReplyDelete
  15. erkkk mmg frust..kalo dah dapat bonus..tetiba plak... dihabis ke tempat lain..huhuhu~ cam tau2 je erkk..

    ReplyDelete
  16. bui dh pergi tp dlm angan2 jer..hihi..mmg best lah kalau dpt g melancong..

    ReplyDelete
  17. syawalsimpsons: ye la kan, bawak budak2 lagi seronok
    ct shah: muakkakakkakka

    ReplyDelete
  18. cikmoon:betul2, kecewa
    bui: ye la bui, siape je nak bawak

    ReplyDelete
  19. amiey lee: dlm mimpi sis.. hahahhaha
    maszmadi: seronok x terkata-kata

    ReplyDelete
  20. TERINGINNYA nak gi Disneyland... bestnya kalau ada yang nak sponsor saya... hehehe

    ReplyDelete
  21. dwaty: ye la kan. jom pergi ramai2

    ReplyDelete
  22. xtau bila dpt gi sana..buat masa sekarang ni tgk gmbar pon dh kira ok hehe

    ReplyDelete
  23. kalaulah aku dapat menjejakkan kaki ke sana...alangkah bestnya...

    ReplyDelete
  24. redza: betul, dpt tgk gambar pun dah ok
    wahida: bahagianya

    ReplyDelete
  25. aku pon nak pegi sini..tapi tunggu aku dah cukop 4 org anak la

    ReplyDelete
  26. chichi: wow hebatnya , nak ikut

    ReplyDelete
  27. alaaa kak..teringin sangat2 nak pergi

    ReplyDelete
  28. kamu di tag dear

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/12/end-year-mega-giveaway-2011-by-cahaya.html

    ReplyDelete
  29. Ntah bilo la boleh sampai ke paris,huhu

    ReplyDelete
  30. melompatlah ikha kalau dapat gi sana...hehheh...ummi dy pon apa kurangnya..hehhe

    ReplyDelete
  31. syaz: thanks
    apik: jom la kita pg sama2

    ReplyDelete
  32. oshin: insyaallah
    amanina: jom2

    ReplyDelete
  33. papa mifz: sama la kita
    zulaikha: best kan

    ReplyDelete
  34. Muga satu hari nanti tercapai impian...

    Akak dah pernah gi sini... Kecik je...rasanya disneylan d jepun lagi best dan besar...

    ReplyDelete
  35. ms red: best nya sis pernah pg ek
    soly: terbaik

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels