Campaigns

Dec 1, 2011

# Suka-suka

Stressnya......

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Dikesempatan ini juga Anum ingin mengambil kesempatan 
untuk mengucapkan selamat menyambut tahun baru 1432 Hijrah 
buat semua sahabat-sahabat yang beragama Islam. 
Semoga tahun baru Hijrah ini akan menjadi tahun yang l
ebih baik untuk kita semua berbanding tahun-tahun yang sebelumnya. 
Dalam setiap perkara yang kita lakukan dalam hidup ini  
semoga kita akan dapat berhijrah ke arah yang lebih baik.
Sudah agak lama juga Anum tidak menulis diblog ni 
sejak akhir-akhir ini. Mungkin kerana disebabkan oleh 
kesibukan pada penghujung semester 3,
kerana banyaknya assignment dan juga 
sedang study untuk  peperiksaan akhir bagi semester 3. 
Dan baru-baru ini juga Anum terpaksa format laptop 
kesayangan Anum ni atas beberapa masalah yang dihadapi. 
Sekarang ini selepas format dah bertukar 
kepada Window 7 rasa ok sikit guna laptop ni.
Hanya Allah sahaja yang tahu bznya Anum
harap2 semua dapat di selesaikan dalam bulan ni..
x lama lagi nak exam plak...
Anum harap kawan-kawan semua akan
mendoakan Anum ya.. sory sangat2 
x sempat nak singgah blog kawan-kawan.
Doakan Anum ya.. Love u all....

20 comments:

  1. patut la diam
    rupanyer bz study ekk
    ganbare uolss

    ReplyDelete
  2. Moga allah swt permudahkan sgalanya.. Amin!! TC ye sis.. ;)

    ReplyDelete
  3. Lady Ayu: hehehe, thanks sis sudi faham
    nuyui: thanks yui

    ReplyDelete
  4. assignment + tak cukup tido = stress

    bawak2 berehat k..

    ReplyDelete
  5. selamat berjaya dear

    kami sentiasa soakan kejayaan Anum

    :) smile to reduce your stress

    ReplyDelete
  6. takper bui faham..
    kalau sll mmg Anum org yg pertama komen di blog bui..rindu jugak dekat Anum ni..

    jgn stress ok..chillexxx..

    ReplyDelete
  7. Rilek..rilek..jgn stress sgt. tk elok utk kesihatan tu. Take care yer yunk

    ReplyDelete
  8. jgn stress2, senyum mengurangkn stress :)

    smoga di tahun baru ni anum tak stess lg ya :)

    ReplyDelete
  9. insyaAllah..setiap masalah pasti ada penyelesaiannye..sabar ok :)

    ReplyDelete
  10. cinta zulaikha: ye betul
    azam: thanks bro

    ReplyDelete
  11. Bui: thanks sis.. hehehe
    puanstoberi: baiklah

    ReplyDelete
  12. saiazuan: thanks
    sangratoo: baiklah sis

    ReplyDelete
  13. sian dia... stress study ye... take care sis...

    ReplyDelete
  14. anum jangan stress stress..

    heee anum dh hnta alamat ke..sbb anum menang FM Johor

    ReplyDelete
  15. same la kita sis.. sekarang ni sy pon jarang update blog.. bz mlanda diri :)

    ReplyDelete
  16. shima: banyak keja sekolah sis
    amiey lee:uik ye ke... hahaha

    ReplyDelete
  17. baca entry neh...sebenarnya ila pun skrg tgh stress...

    banyak kija la.huwawwawa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/