Campaigns

Dec 15, 2011

# Annual Dinner # Matrade

Annual Dinner Matrade

Assalamualaikum semua
hari ini lambat Anum update
entry sebab banyak keja nak kena
siapkan.. Entry hari ni just nak ajak layan
Gambar-gambar masa annual dinner office
hehehhe, jom layan gambar2
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
11

33 comments:

  1. norhafiza: gelak je kejanya
    cikmot:ketawa je sis

    ReplyDelete
  2. vavavavava dapat hadiahlah sis sy ni.

    ReplyDelete
  3. hahaha...dapat hadiah besar tu...

    wah bang bil pun ada.....grand jugak tu

    ReplyDelete
  4. Meriah...anum dpt hadiah erk ☺☺

    ReplyDelete
  5. wahh tak sabar nak tgu bulan depan annual dinner akak plak

    ReplyDelete
  6. hyz: lucky draw
    azam: ok la bro, kelakar je

    ReplyDelete
  7. nuyui: kat dewan office je
    fiza: hahaha, lucky draw

    ReplyDelete
  8. sok malam my office pun ada buat annual dinner... nak pergi tapi temanya susah sangat... kena pakai merah hitam pastu kena glamor @ rock... saya dah la tak reti nak melaram....

    ReplyDelete
  9. shima: setahun sekali best le..
    dwaty: bestnya tema

    ReplyDelete
  10. emma: thanks,heheh
    mrs.eady:hehehhe

    ReplyDelete
  11. witt witt,dpt apa tue besar ja hadiahnya,hahha
    best gempaklah ada si nabil tue..heee

    ReplyDelete
  12. lawa dres anum..tahniah dpt lucky darw!

    ReplyDelete
  13. ehhh anum keje satu company ngan blogger wahida ke?? sebab sama je pic nie.. ada nabil..ada jepp..

    ReplyDelete
  14. si ngokngek: best layan lawak dia
    hanis: thanks sis

    ReplyDelete
  15. diana: hehehe, raja lawak kan

    ReplyDelete
  16. wah raja lawak pun ado..sure riuh rendah jadi majlis tu kan..

    ReplyDelete
  17. waa bestnye, xde brgmbr ngan nabil?

    ReplyDelete
  18. cikrose: kelakar tau
    papa mifz: betul2

    ReplyDelete
  19. taufiq: terbaik
    saiazuan: x nak le

    ReplyDelete
  20. eh..eh..ada Nabil lah..kelas kau Anum..hahaha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/