Showing posts from December, 2011Show all
Saya Demam
Pin it

Assalamualaikum..... Anum  x larat nak update blog sbb Anum jatuh cinta  sakit... sakit ape???  DEMAM.... demam yg sngt panas.... msk ari ni da 2 hari la Anum demam.  tp malas nk g klinik lg. so, wt2 mcm org sihat je la..  walaupon skjap2 pening, skjap2 batuk n skjp2 selsema.. Anum trauma ngan …

Read more
THE RESTAURANT (Food is Free)
Pin it

Assalamualaikum semua selamat pagi dan selamat kembali bertugas hari ini anum x berapa sehat badan dah lemah2, batuk, selsema.. entry pagi nie just nak share gambar restoran yang sangat mengerikan... First - take the tram up to the start of the trail Now follow the path Be sure to hold on to the &#…

Read more
Beauty of Disney Land, Paris
Pin it

Assalamualaikum semua hari ini agak muram skit semua duit bonus dah hbs baiki kereta tau2 je time ada duit.. argggggggg x sempat nak shopping pe2 my entry pagi nie nak ajak layan gambar2 disney land paris.. bila la agaknya dapat pergi sane ek.. Layaaaaaaaaaan  01  02  03  04  05  06  07  08  09  10…

Read more
Mr. Bean's house & family
Pin it

Assalamualaikum semua pagi ni anum just nak share rumah salah seorang pelawak  jom kita layan rumah mr bean layaaaaaaaan  01  02  03  04  05  06  07  08 09 Cantik kan rumah dia anum suka tgk wife dia sangat comel hehehhe

Read more
Wordless Wednesday #19
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description. Jom layan gambar kat office Induksi U…

Read more