Campaigns

Nov 16, 2011

# Wordless

Wordless Wednesday #15

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog.

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description.
Layaaaaaaaaaaaaaan
28 sudah.... hehehe

Birthday? Percayalah cakap saya, 
kalau bukan kerana beepuluh-puluh 
birthday wishes dalam FB, hari jadi saya hari ni sangat hambar.
Birthday cake pun takdo. :(
Disebabkan tengah malam 
semalam ada kes kecemasan :)
Namun begitu saya sangat menghargai ucapan2 
selamat dan doa2 kalian semua untuk saya hari ini. 
Walaupun hari ini sama aje dengan hari lain, 
lagipun dah tua2 apa sangatlah dengan birthday2 ni kan, 

saya tetap seronok baca setiap satu ucapan yang dihantar. 
Kalau dulu2 satu dua ucapan aje yg kita dapat melalui sms, 
sekarang beratus2 kat FB. Best.

God bless you, I love u!

48 comments:

  1. mcm kena plak tema kiter today bufday ngeeee

    ReplyDelete
  2. syawalsimpsons: hehehehe
    Lady Ayu: hehehehe..sama la sis :)

    ReplyDelete
  3. Lady Ayu: thanks sis
    Mrs.Eady: thanks

    ReplyDelete
  4. happy birthday anum..yg ke berapa tu anum hehe?

    ReplyDelete
  5. ♪♫ Happy Birthday to you ANUM ♪♫

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir sis,semoga hari2 diberkati dan dirahmati selalu...bahagia disamping keluarga tercinta...^^,

    ReplyDelete
  7. hey you..smile always..terjah sini lame menyepi sorry..
    epi bufday lom lambat kan nak wish.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday~!!! Same la kite this year b'day cam x meriah..hehehehe...

    ReplyDelete
  9. happy besday sis.. dh makin tua gamaknye kn.. haha

    ReplyDelete
  10. si cantik sally: thanks ...
    Amen Wahab: betul2

    ReplyDelete
  11. Taufiq: x pe tua pada nombor je

    ReplyDelete
  12. hepi besday dear..!!! doakan yang besh2 saje tuk u..:)

    ReplyDelete
  13. Happy birthday dear.. Moga panjang umur, murah rezeki & berbahagia selalu.. ;) Amin!!

    ReplyDelete
  14. x add fb kamu pn, x tau ble bday nya.. happy birthday :)

    ReplyDelete
  15. saiazuan: sila la add saya.. thanks

    ReplyDelete
  16. hepi beday my dear...

    semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa berbahagia hendaknya...amin...

    ReplyDelete
  17. wahida: thanks sis.. insyaallah

    ReplyDelete
  18. happy birthday anum..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya.. :)

    ReplyDelete
  19. kita sama lahir dlm bulan 11..
    selamat hari lahir anum..
    semoga berbahagia sampai ke akhir hayat yer..amin

    ReplyDelete
  20. Sue: terima kasih sue
    Bui: thanks sis

    ReplyDelete
  21. happy birthday anum....
    ada kek lebih passlah kat saya... hehehe

    ReplyDelete
  22. selamat hari Lahir dear...

    xpa..janji ucapan ikhlas dari insan2 y kita sayang...;-)

    semoga pnjg umo dan di murahkan rezeki serta happy sokmo..;-)

    ReplyDelete
  23. dwaty:terima kasih
    ila: terima kasih, betul2

    ReplyDelete
  24. eppy besday ye yunk...sweet aje baca entry kali ni hehehe...i like (^_^)

    ReplyDelete
  25. selamat hari lahir...semoga panjang umur murah rezeki...

    ReplyDelete
  26. happy besday anum.. moga diberkati oleh YANG ESA dalam usia lepas2, hari ini dan akan datang..

    (hugs <3)

    ReplyDelete
  27. sowi lambat wish..selamat hari jadi kak...

    ReplyDelete
  28. wahh, tak sia2 datang sini.. dapat wish hari jadi... heppi befday ye.... so sweet memories

    ReplyDelete
  29. happy birthday, HAPPY BIRTHDAY TO YOU! may you look pretty always and be blessed by god! :))

    ReplyDelete
  30. Jgn sedih ok. Happy belated birthday Anum =)

    ReplyDelete
  31. Papa Mifz: terima kasih
    Shi Ma:terima kasih dan insyaallah

    ReplyDelete
  32. selendang merah: thanks dik
    Gen2Merah: thanks

    ReplyDelete
  33. Rtp Farra Arisha: thanks and insyaallah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/