Campaigns

Nov 16, 2011

~Senarai Peserta GA~

Assalamualaikum dan Alhamdulillah..
kita bertemu lagi

Mari kite tengok siapa 
sudah menyertai GA kali ini...
  1. Azam 
  2. PutriBongsu 
  3. Nureen 
  4. Analyana 
  5. Eitannurfuzie 
  6. Atien 
  7. Duniakebahagiaanku 
  8. Nida 
  9. Fieda 
  10. Neena 
  11. Cik Rose Cute 
  12. Fadzillah 
  13. Cempakakuning 
  14. Mas 
  15. Affaf 
  16. Mimie 
  17. Alvas 
  18. Butique4u 
  19. Azelyusoff 
  20. Cute Mum
  21. Joel 
  22. Intanberlian 
  23. Fiezahkecik 
  24. Tiefazatie 
  25. Syima 
  26. Mimie 
  27. Jieda 
  28. Mohd Izad 
  29. Kis 
  30. Nasyabella 
  31. Azatiesayang 
  32. Mrs.Asida 
  33. Ainie yusof 
  34. Alia-manis 
  35. Alfian 
  36. Nisa 
  37. Abahzila 
Hurry up..masih ada 2 Jam sebelum tutup
Akan ditutup pada 11am hari ini
untuk menjadi peserta dan pemenang

Kepada sesiapa yang ingin menyertai 
clik saje link ini Giveaway
Pemenang akan diumumkan 
pada 21 November 2011 .... 

Kepada peserta2 yang join GA ni
Wajib Follow Blog Anum ya..
Jika tidak secara autonya terkeluar..hehehe
Share:

39 comments:

  1. tak boleh nk copy ga picture tu..hukhukhuk...

    ReplyDelete
  2. boleh .. print screen and crop

    ReplyDelete
  3. hehehe...xyah copy...klik gmbr dan save je....

    nak teka 2 3 kali boleh tak??

    ReplyDelete
  4. tengah pikir apa jawapannya... bagilah clue lagi... anum duk mana??? nak kira jam ni...

    ReplyDelete
  5. ni mesti nk p terengganu kn kn

    hik hik hik

    ReplyDelete
  6. Titisan Hujan: jemput la join

    ReplyDelete
  7. putribongsu:thanks.... promote

    ReplyDelete
  8. arrgghh blur lah nak jwb.. mesti lia mkn daging byk ni.. huhu

    ReplyDelete
  9. gud luck to all contestants...!!

    ReplyDelete
  10. mcm nk join jugak tp mood nk join tgh ke laut..nk kena pelempang baru ada mood kot..huhu

    ReplyDelete
  11. hai..cf masukkan anum dlm bloglist...:):)

    ReplyDelete
  12. wah.. ramai gak yg menjoinkan diri kn.. gudluck pada semua ye :)

    ReplyDelete
  13. Fad: thanks cf
    Taufiq: hehehehe

    ReplyDelete
  14. Sy join contest salu kalah.. Jd sy bersaralah dulu... Heheheh~

    ReplyDelete
  15. Liyana Zahim: x pe boleh cuba lagi next time :)

    ReplyDelete
  16. x pernah menang GA...selalu hampa..hukhuk

    ReplyDelete
  17. wah dah ramai join...ingatkan xde yang nak join...hehehe

    makin ramai follower dah

    ReplyDelete
  18. MYZONE: X PE CUBA LAGI
    AZAM: Thanks.. atas bantuan promote...

    ReplyDelete
  19. all the best untuk mereka semua....;-)

    ReplyDelete
  20. selendang merag: hehehehe
    ila: betul2

    ReplyDelete
  21. mrs.eady :double click ja kat banner kan boleh copy :)
    hope ada rezqi utk nureen

    ReplyDelete
  22. nureen: heheheh
    soly: hehehe, thanks

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum