Campaigns

Nov 21, 2011

Senarai Nama Pemenang 1st Giveaway- Muktamad

Assalamualaikum
Now tiba la masa Anum 
umumkan pemenang
yang bertuah...
jeng, jeng, jeng
Pemenang -pemenang jatuh kepada
 Fiezahkecik & Ainie yusof
 yang terakhir Azam
ok.. sila emailkan kepada anum nama, alamat & no h/p
satanic.soap@gmail.com
Anum nak ucapkan Terima kasih pada yang join 
dan tahniah pada yang menang.. 
Nanti Anum buat GA lagi , korang join lagi ek ^-^
p/s : para pemenang diminta memberi kan detail anda secepat mungkin
jika tidak adiah akan di random lagi..
Share:

29 comments:

  1. zana: hehehe
    nuyui: yezaaa
    azelyusoff:hehhee

    ReplyDelete
  2. hye. thanks ye. hehe. dah hantar email tadi. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh bertuah saper yg menang yea ;p

    ReplyDelete
  4. fiezahkecik: noted
    cik ecah: yeyeye

    ReplyDelete
  5. sapa2 yg menang tahniah.. join la lg eeh..=)

    jom bacer kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

    ReplyDelete
  6. GA apa ntah ni
    mcm last week dah baca tp lupa hahaha
    congrats pd yg menang

    ReplyDelete
  7. yeyeye menang......nanti email ye.....mlm karang sebab kat ofis block....hahahaha

    ReplyDelete
  8. cemapak kuning: :)
    salina: betul2

    ReplyDelete
  9. ladyayu: hehehe, apa la sis nie
    azam: baiklah

    ReplyDelete
  10. Cute Mum: terima kasih cute mum

    ReplyDelete
  11. congrates...!!
    yang tak menang sila cuba lain kali..
    yang tak join sila join.. haha~~

    ReplyDelete
  12. ku azhar: tema kasih pada semua
    azmie: thanks promot

    ReplyDelete
  13. cinta zulaikha: alhamdullilah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels