Campaigns

Nov 21, 2011

# GiveAway

Senarai Nama Pemenang 1st Giveaway

Assalamualaikum semua
Dan sekarang dengan senang hati Anum umumkan jawapannya.

ok jom kita tengok jawapan bagi GA Anum
PULAU LANGKAWI
 01
 02
03
 04
Anum nak umumkan pemenang2 bertuah bagi first GA Anum , 
sila check senarai nama korang di list di bawah ni dulu..
sila2 lah tengok senarai pemenang di bawah ni ye ^-^.

1.       Azam
2.       Atien
3.       Cempaka Kuning
4.       Alvas
5.       Azelyusoff
6.       Cute Mum
7.       Fiezahkecik
8.       Tiefazatie
9.       Syima
10.   Jieda
11.   Mohd Izad
12.   Kis
13.   Azatiesayang
14.   Mrs.Asida
15.   Ainie yusof
16.   Alia-Manis
17.   Alfian
18. Neena
Kalau dah tahu no bertuah korang, 
kemudian 17 pemenang harus di random kan , 
3 pemenang bertuah akan menerima hadiah
mari kt tgk siapa yang bertuah
tunggu next entry

14 comments:

  1. huaaaa ari ni baru leh buka blog.. byk betul GA dh terlepas

    ReplyDelete
  2. amiey lee:mybe next time
    nuyui: hehehe

    ReplyDelete
  3. yeye menang...hehehe

    alamak ada random pulak ye

    ReplyDelete
  4. azam: ye la sebab adiah ada tiga sahaja

    ReplyDelete
  5. kenapa nama neena takde. huhu. jawab langkawi jugak.

    ReplyDelete
  6. wahida: hehehe, wish them luck

    ReplyDelete
  7. tahniah semua.... apsal lah saya tak terpikir langkawi... ermmmm... mesti hadiahnya pun best kan anum????

    ReplyDelete
  8. dwaty: hehehhe, nanti cuba lagi...

    ReplyDelete
  9. Amen wahab: x pe2, next entry

    ReplyDelete
  10. walaupun tidak menang.. still happy sebab betul juga tekaan asid.. :) seronok kan gi Langkawi.. ^_^

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/