Campaigns

Nov 14, 2011

# Reward

Hadiah Untuk Follower Yang Ke 200


Salam semua..akhirnya Anum dapat jugak 
mencari Follower Anum yang ke 200...
skunk Alhamdulillah dah ada 202 follower...
heheh...so nak cari 300 ratus plak lah....
huh jaoh agi tu..ok petang ni baru sempat 
Anum nak wat entri khas dan 
bagi hadiah pada follower yang ke 200 ni...
sebelum tu anum nak kenalkan lah blogger ni kan...
Nama blogger ni Syima dan 
nama blog Syima syimanakhadiah....
so klik kat nama blog dia ni akan terus link ke blog dia...
blog dia meriah dengan penyertaan GA..
pastu blog dia ni simple tetapi nice bagi Anum....
So Tahniah kepada Syima
Sila email pada Anum details syima
nama penuh, alamat, no h/p 
seperti yang anum janjikan 
Anum akan kasi reward..


24 comments:

  1. tahniah....dah lama dah ni.....kurang promo kot.....nanti azam promo skit buat menambah follower anum...hehehe

    Esok ye......

    ReplyDelete
  2. nuyui: thanks yui
    gedek: kasi award je uncle

    ReplyDelete
  3. azam: terima kasih la banyak2

    ReplyDelete
  4. Wahh.. syima ke tu.. hehe.. syima memang nak hadiah.. :)

    ReplyDelete
  5. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/11/promotion-kenali-blogger.html

    special 4 u hehehe

    ReplyDelete
  6. Syima: email anum details ok
    satanic.soap@gmail.com
    Azam: thanks azam. buat susah2 je

    ReplyDelete
  7. wahhh congrats to the lucky follower :D

    ReplyDelete
  8. baik sungguh hati owner blog...nice!

    ReplyDelete
  9. anum bg hadiah setiap 100 ke?
    boleh tak unfollow pastu follow balik? hehehe

    ReplyDelete
  10. wahhh...

    tahniah untuk syima...;-)

    jeng2...reward apa tu..ehheh

    ReplyDelete
  11. congrats dear...pas ni 300 pas tu 400...500...

    ReplyDelete
  12. tahniah2.. wah dh 200 follower ye.. btw, sy dtg folo dri blog laman ayahsu

    ReplyDelete
  13. Ayuni: x pe.. nanti join GA
    soly solicious: hehehe

    ReplyDelete
  14. Nureen: ala sekadar kenangan
    Saiazuan: hehehe

    ReplyDelete
  15. Aiez:suka2
    Dadylicious: sebagai penghargaan

    ReplyDelete
  16. Zarazueyin: x boleh..hehehe
    Ila honeybunny: sebagai kenangan

    ReplyDelete
  17. msred: insyaallah
    sue perbs: thanks sudi sokong

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/