Campaigns

Nov 4, 2011

# Reward

Hadiah Menanti Follower Yang Ke 200

Salam semua.. Anum ada good news! (^_^)
Anum tengah menanti follower yg ke 200!!!
Disini Anum ingin memberi reward pada 

sesiapa yang menjadi follower yg ke 200.
Bukan apa, cuma untuk menghargai 

kalian semua dalam dunia blog ni.
Tapi hadiah tue tak seberapa sangatlah. Nak tak???
Kalau nak cepat2 la follow… (poyo tak..??haha)
Hadiahnya bukanlah sebuah kereta atau 
komputer tapi hanya untuk kenangan dari Anum.

Anum akan bercuti pada Hari Raya Aidiladha.


Insyaallah ganjaran dari tempat percutian Anum nanti..
Pada semua followers yg sedia ada, 
terima kasih banyak-banyak sebab sudi follow blog ni..
Anum sangat-sangat  hargai..

InsyaAllah Anum akan terus update blog ni yer..
 Good Luck



28 comments:

  1. FM dah tolong promote... ^^V Harap2 ada yang sudi singgah. Have a nice day..

    ReplyDelete
  2. ala..terlepas peluang..saya org ke 195..heheheh

    ReplyDelete
  3. Nak follow lagi bley tak, nak hadiah...hahahahaha...

    ReplyDelete
  4. sis...mane aci..sy pon nk adiah..hehe.. untung lar org yg 2oo tu..huhu

    ReplyDelete
  5. yg pasty bukan ai la
    bestnyer leh dapat hadiah ngeee

    ReplyDelete
  6. nisa_perasaan_cun: hehehe, ala nanti sis buat GA @ Kuiz adik join ek

    ReplyDelete
  7. hehehe...saya yang ke 200 tu....boleh tak...unfollow pastu follow balik sebab nak jadi yg ke 200

    ReplyDelete
  8. amiey lee: nanti anum buat kuiz@GA sis join ek

    ReplyDelete
  9. aie nak hadiah?hee...kenangan tu pd siapa yg dapat...:)

    ReplyDelete
  10. aiez: meh sertai GA
    Syhada: hehehe, thanks

    ReplyDelete
  11. bui unfollow pastu follow balik,boleh tak..hhihiihi

    ReplyDelete
  12. wah3.....

    5 orang lagi tu...cepat2 siapa yang bertuah...hehe

    ReplyDelete
  13. nak unfollow pstu follow blk ble 199 bleh x? hehe kidding.. goodluck :D

    ReplyDelete
  14. If amy unfollow dan kemudia bila sampai pada 200 amy follow balik , boleh tak cam tue hehehe....

    ReplyDelete
  15. hehehhehe, kena kasi peluang follower baru nie

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/