Campaigns

Nov 15, 2011

# Funny

Edisi brok...

Assalamualaikum dan selamat pagi
Pagi ni nak ajak kawan2 layan
kelakar dan funny about monkey..
hehehhe.. jom kita layaaaaaaaaan
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11
 12
 13
 14
 15
16
Kelakar kan dialog-dialog nie
hihihui

30 comments:

  1. alamak...boleh tak nak cakap...comeynyer...kikikikikikiki..lagi2 kalo buat muncung...dah macam muncung sue...kakakakka

    ReplyDelete
  2. syawalsimpsons: hehehehe.. funny
    Rina Avail: hehehehe

    ReplyDelete
  3. tang no 9 tu rasa cam nak tampal kat dinding... tapi memang kelalakar belaka2...

    ReplyDelete
  4. Cho Zila: HEHEHEH, pagi2 kena gelak2 dulu

    ReplyDelete
  5. adoila... jenuh aku tahan nak baca satu2... lawak seh

    ReplyDelete
  6. :) lawak².....tapi kesian beruk² ni jadi permainan......hehehehe

    ReplyDelete
  7. NMO2: menjadi la lawak nie.. hehee

    ReplyDelete
  8. hahaha...ni sis buat sendiri ke??? ke amek dari mana2? ahaha..kelakar sangat!!

    ReplyDelete
  9. Sunah Sakura: bestkan funny je

    ReplyDelete
  10. aku pernah dpt email ni...sekali ngan dialog gak...

    ReplyDelete
  11. nih kalau release tension mmg syokk ler. :)

    ReplyDelete
  12. hehhe.. tersenyum pagi2 nureen baca n3 anum ni.. keja yg bertimbun dah rasa kurang beban cikit.. ;)

    anum jom join
    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/11/korean-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. memang kelakar....

    anum jawapannya perkataan 'the' ditaip 2 kali...

    ReplyDelete
  14. uncle nak print nombo 9 tu....

    nak tampal kat pintu bilik boss...!

    haha

    ReplyDelete
  15. cute tambah cute yang gatai sikit tue hahahahaha....

    ReplyDelete
  16. Amy: muakkakakkakkka
    Bui: gelak sekali sis

    ReplyDelete
  17. aduh..pecah perut tgk gamba2 ni..x menahan..hehehe..tp comei sgt2..nak2 yg dok dlm katil bby..hehehe

    ReplyDelete
  18. kahkahkahkahkah x tahan nak gelak.. x leh nak komen lelebih.. nak sambung gelak jap.. kahkahkahkahkah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/