Campaigns

Nov 25, 2011

# Feeling # stress

Banyaknya Assignment yang perlu disiapkan.. tidaaaaaaaaaaak

Hello blogger boys and girls sekalian. 
How are you guys doing? Sihat? Bagus. 
Kalau Korang perasan, dua tiga hari ni Anum liat sangat nak update blog kan?
bukan sebab apa, kepala Anum tengah berserabut ngan Assignment.
untuk beberapa minggu kami terpaksa menyiap semua Tugasan kami 
sebelum 'revision Week' yang tarikh nya tidak lama lagi .
'Mission Impossible' adalah cuma kami yang selalu 
melengah-lengahkan masa kerana tarikh tugasan masih jauh..
tetapi sebenarnya adalah hampir...
Tugasan ini la  yang menyebabkan Stress 
di kalangan kami kerana kerja tugasan yang bertimbun 
dan harus dihantar sebelum dateline...
Lagi la pening melibatkan sistem SPSS
nak dapatkan jadual yang ngam dengan jawapan
dengan menggunakan formula lagi...
adoi pecah sudah kepala nie....

Anum minta maaf banyak-banyak
sebab x sempat nak blogwalking....
doakan anum berjaya ya..

p/s: budak2 HR kalau kena ngan tugasan
yang melibatkan no.. memang kacau jadinya
hehehheeh

48 comments:

  1. ALA CIANNYER BANYAK KEJE YE...SABAR YE

    ReplyDelete
  2. :) xpe...meh saya tolong....

    HEHEHE ...tolong tgk je....nak buat xreti

    ReplyDelete
  3. TQ for the gift from GA
    dah ambil pagi tadi tapi belum bukak...hehehehe

    nantilah ye. TQ again

    ReplyDelete
  4. lady ayu: thanks
    syawalsimpsons: hehehhee, baik

    ReplyDelete
  5. azam: hahahahahaha
    most welcome, gift biasa2 je
    nuyui: betul2

    ReplyDelete
  6. takper,bui faham..bui pun kdg2 camtu jugak..kalau bizi mmg takder ms nk blogwalking

    sekarang musim cuti bolehlah bw sampai pengsan..hihi

    ReplyDelete
  7. Bui: hahahaha, thanks sis sudi faham

    ReplyDelete
  8. memang 'mission impossible' tengok asigmnt anum...
    jagan paksa otak tu... buat relax jer... gud luck...

    ReplyDelete
  9. dwaty: hehehehe, pening dh kepala anum nie

    ReplyDelete
  10. Dahulukan ape yg lebih penting ok..
    Semoga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  11. siapkan apa yg penting dahulu..

    ReplyDelete
  12. hehe. akak ada assignment jugak ke. :p


    kite pernah guna spss ni masa tauhn dulu. sbjek statistik la. kemain pening nak buat. hoho :p

    ReplyDelete
  13. huhu sama la anum, bz sgt, smpat bw bloglist je.. yg komen2 blog x smpat nak visit.. hmm

    ReplyDelete
  14. cik shinju: terima kasih atas kerjasama anda..hehehe
    redza: baiklah

    ReplyDelete
  15. siti kektus: betul2, byk gila tugasan nie.. pening dh nie
    saizuan: sama la kita

    ReplyDelete
  16. dulu pernah pakai sistem SPSS sekejap masa keje kat IKU, Bangsar dulu...

    tapi sekarang dah lupa sistem tu...sistem yg sgt memeningkan!!

    ReplyDelete
  17. huh...masa blajar dulu mmg ada blajar sistem spss nie.. mmg pening.. huhu

    ReplyDelete
  18. wahida: hahahaha, pening sudah nie
    cik moon: ye la kena betul2 teror nie

    ReplyDelete
  19. tak pe..demi masa depan..kan??

    ReplyDelete
  20. hah x penah dgr sistem tu..
    pape pon moga sume settle ikut date line yerk.. hehe

    ReplyDelete
  21. diana: thanks sis
    maszmadi: insyaallah

    ReplyDelete
  22. buatlah yang lebih penting dulu.. ;)

    ReplyDelete
  23. Insya'allah anum boleh.. Yakin boleh!!!! ;)

    ReplyDelete
  24. tingat plak mase blaja aritu ade gak kene gune spss nih hehehe,xpelah anum,insyaAllah blh buatnye ;)

    ReplyDelete
  25. tak rasa nak termuntah ke tengok nombor + chart tu banyak-anyak???

    uncle pening!

    ReplyDelete
  26. tak pernah guna spss ni..tapi selalu dak education kene pandai buat ni..

    ReplyDelete
  27. spss?? ohh tidak paling x suka time kat Uni..huhu..Well, Chaiyokk!!!

    Salam Ziarah =)

    ReplyDelete
  28. eh taper kut..moga anum dapat selesaikan keja ngn baik...pastu leh bw abes2san..

    ReplyDelete
  29. silap link smlm... hehhe

    jom baca kejap..=)

    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

    ReplyDelete
  30. Study stat ke? Msred dengar nama je dah pening.... Hheee... Gud luck....

    ReplyDelete
  31. semoga semuo tugasan dapek dibuat dgn jayo nyer...

    ReplyDelete
  32. before nie pun penah ade satu group dgn budak HR...makin parah jadinya...heee

    ReplyDelete
  33. zana kalau buat SPSS mmg leh sakit jiwa.. x suka!!

    Anum jgn stress2 k..

    ReplyDelete
  34. cayuk2x.. pelan2 yerr jgn stress2x.. ;p

    ReplyDelete
  35. sis boleh buat punya... chayok2...

    ReplyDelete
  36. hehe..kak anum sebenarnya umur baper?

    ReplyDelete
  37. fighting!!!! nt aktif blk taw..jgn jd cam dla ni, bile start mls terus jd jrg giler update skang ni..gud luck yer^^

    ReplyDelete
  38. amy yang tengok pun pening..adeh


    p/s: jom sertai contest sinar raudah

    ReplyDelete
  39. friens: thanks sudi mendoakan anum.. sory x sempat nak blogwalking

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/