Campaigns

Nov 18, 2011

# amazing # Suka-suka

Amazing! :Using a bamboo to cross river

Assalamualaikum semua
alhamdullilah kita bertemu lagi dia alam maya
entry anum pagi nie just nak share
email mengenai buluh..
mereka menggunakan buluh 
untuk menyeberangi sungai
jom kita layaaaaaaaaaaaaaaan
01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11
 12
13

Siap buat petunjukkan lagi
kalau suruh anum buat
comfirm tenggelam...
pelik kan...


38 comments:

  1. perghhhhhhhhhhh.... cayalah...
    saya naik boat pun takut.... hahahaha

    ReplyDelete
  2. Anum! Gayat ina nengoknya.. Kalo ina ler dh lama trtonggeng dibuatnya.. Hu3!!

    ReplyDelete
  3. dwaty: hehehehe, tp kalau dah cuba sekali xtvt mcm nie, seronok
    salina: sama la kita, tenggelam cm tue je

    ReplyDelete
  4. kalu aku, dah lama tekapai dalam air tu... hahaha

    ReplyDelete
  5. sugoiiiiiiiiii
    kalo ai 1 langkah dah terjun dlm ayaq tue la ngeeee

    ReplyDelete
  6. nuyui: hebat kan..
    NMO2: sama la kita

    ReplyDelete
  7. lady ayu: betul2... same like me

    ReplyDelete
  8. giler terbaeeekkk tu...kikikikki...mmg terrer mengimbang badan tu....kalo sue pon alamatnyer tenggelam jugak...

    ReplyDelete
  9. syawalsimpsons: hebat kan, cara dia org imbang badan

    ReplyDelete
  10. pergghhh mmg seimbang lah.. klau nureen dh lama tumbang

    ReplyDelete
  11. klu xpandai berenang jgn dicuba..lemas xde sape nk tolong

    ReplyDelete
  12. omg.. how they do that...

    interesting!:0

    ReplyDelete
  13. Nureen: sama la kita nureen
    maszmadi: seronok kan

    ReplyDelete
  14. musang: betul2
    mynameismy: amazing

    ReplyDelete
  15. bapak gempak! macam mana dorang boleh stabil ats tu?

    ReplyDelete
  16. peeerrgghhh macam tak caya pula...

    bukan anum je akan tenggelam, kalau shima yang comel nie lagi lah tenggelam, hehehe...

    ReplyDelete
  17. huhu... kalau moon wat camtu laa.. mau terus tenggelam.. haha

    ReplyDelete
  18. walaweeeiiihh....giler teror..!!! lagi2 pengantin pakai gown tu...:)

    ReplyDelete
  19. Nafisah Ruslan: best kan.. kalau diberi peluang nak try
    Shima: hahhaahha, sama2 la kt tenggelam

    ReplyDelete
  20. Cma@Cikmoon: hehehehe.. tp niat di hati nak cuba
    Sue Rya: amazing

    ReplyDelete
  21. aty_fared: siapa pengantin amik bahagian

    ReplyDelete
  22. walaweh..terer nya dia org..mcm sarkaslah..*_*

    ReplyDelete
  23. wah....

    sangat2 hebat.....teruja tgk tadi..ehheh

    ReplyDelete
  24. hebatnya..
    kalo cute mum pon mesti tenggelam..
    hihi..
    sorry yer pasal FM pecah..
    boleh gam balik tak?

    ReplyDelete
  25. cute mum: hehehe, sama la kita sis.. FM anum dah gam... dah ok ,.thanks sis

    ReplyDelete
  26. kagum giler. ngn sebatang buluh je leh seberang sungai.. x tenggelam plak ek...

    ReplyDelete
  27. perghhhhhhh..hebat kut...sm teringin gak nak wat..tapi x merasa lagi

    ReplyDelete
  28. diaorang nih tinggi daya keseimbangan badan..

    ReplyDelete
  29. hyz: amazing kan
    seledang merah: hehehehe

    ReplyDelete
  30. papa mifz: itu le pasai
    rina: betul2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/