Showing posts from November, 2011Show all
Banyaknya Assignment yang perlu disiapkan.. tidaaaaaaaaaaak
Pin it

Hello blogger boys and girls sekalian.  How are you guys doing? Sihat? Bagus.  Kalau Korang perasan, dua tiga hari ni Anum liat sangat nak update blog kan? bukan sebab apa, kepala Anum tengah berserabut ngan Assignment. untuk beberapa minggu kami terpaksa menyiap semua Tugasan kami  sebelum 're…

Read more
Wordless Wednesday #16
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description. Layaaaaaaaaaaaaaan  01  02  03  04  05 …

Read more
Boat for Sale
Pin it

Assalamualaikum semua dah sarapan? hari ni anum nak share tentang kecantikkan sebuah bot sesiapa nak beli boleh la..  jom kita laaayan...  01  02  03  04  05  06  07  08 The design as you can see is inspired by tropical islands,  with huts, a pool and to top of that,  a whole volcano that is sure n…

Read more
Senarai Nama Pemenang 1st Giveaway- Muktamad
Pin it

Assalamualaikum Now tiba la masa Anum  umumkan pemenang yang bertuah... jeng, jeng, jeng Pemenang -pemenang jatuh kepada  Fiezahkecik & Ainie yusof  yang terakhir Azam ok.. sila emailkan kepada anum nama, alamat & no h/p satanic.soap@gmail.com Anum nak ucapkan Terima kasih pada yang join  d…

Read more
Senarai Nama Pemenang 1st Giveaway
Pin it

Assalamualaikum semua Dan sekarang dengan senang hati Anum umumkan jawapannya. ok jom kita tengok jawapan bagi GA Anum PULAU LANGKAWI  01  02 03  04 Anum nak umumkan pemenang2 bertuah bagi first GA Anum ,  sila check senarai nama korang di list di bawah ni dulu.. sila2 lah tengok senarai pemenan…

Read more
Senarai Nama Peserta 1st Giveaway
Pin it

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Segala syukur dan puji-pujian kepada Allah S.W.T  kerana ramai yang join GA Anum  Anum mengucapkan terima kasih di atas sokongan anda  yang tidak berbelah bahagi kepada GA ini. Mari kite tengok siapa  sudah menyertai GA kali ini... Azam   PutriBon…

Read more
Amazing! :Using  a bamboo to cross river
Pin it

Assalamualaikum semua alhamdullilah kita bertemu lagi dia alam maya entry anum pagi nie just nak share email mengenai buluh.. mereka menggunakan buluh  untuk menyeberangi sungai jom kita layaaaaaaaaaaaaaaan 01  02  03  04  05  06  07  08  09  10  11  12 13 Siap buat petunjukkan lagi kalau suruh an…

Read more