Campaigns

Oct 14, 2011

TREE SHAPING - Unique Tree Stems

Assalamualaikum & Very Good Moning
Today Anum just share about Tree Shaping.
Layaaaaaaaaaan
You might find this interesting, if you haven't already seen it.

Peter and Becky of Australia have mastered the art of Tree Shaping.
Pooktre, as they have called it, 
has perfected a Gradual shaping method, 
which is the shaping of trees as they grow along predetermined designs.
Designing and setting up the supporting framework 
are fundamental to the success of a tree. 
Some are intended for harvest to be high quality. 


Share:

47 comments:

  1. Mrs Eady: terbaik kan
    Nuyui: cutenya

    ReplyDelete
  2. aizamia3: sangat kreatif design2

    ReplyDelete
  3. menarik betul! lanskap kat malaysia patut buat nih..

    ReplyDelete
  4. Rina: suka kan.. kalau kat malaysia buat mesti cantik , sebab malaysia kaya ngan kehijauan

    ReplyDelete
  5. wow... terpegun saya... cantik belaka.. sgt kreatif mereka2 tue...

    ReplyDelete
  6. wardah:cantik kan
    shima: betul2

    ReplyDelete
  7. lady ayu: bestkan ada idea2 kreatif nie sis

    ReplyDelete
  8. pokok pn boleh di-shape shape kan ye..amazing lah! =)

    ReplyDelete
  9. uniknya!!! x kelip mata tgk gmbr tu.. serius idea yg kreatif..

    ReplyDelete
  10. beshkan ley letak dudu2 dekat taman...macam selesa jugak nampak..:)

    ReplyDelete
  11. zANA: SGT UNIK KAN
    aty: selesa sangat2, kalau kawasan umah besar best

    ReplyDelete
  12. ni pokok yang semula jadi or pokok tiruan ek.. hehe

    ReplyDelete
  13. unik sekali..kalau ada kat umah ni mesti cantik garden i hehe...

    ReplyDelete
  14. Taufiq:semulajadi le
    cik moon:cantik kan

    ReplyDelete
  15. Amy: kalau ada kawasan yang luas kat umah memang cantik letak kerusi cm nie kan
    Hanis: sangat2 unik
    Niena: syok

    ReplyDelete
  16. giler besh dapat pokok camni kat umah....... kagum!!!!

    ReplyDelete
  17. unik jer bentuk pokok mcm tu...:)

    ReplyDelete
  18. terbaik...tanam kat rumah camni...hehehe

    ReplyDelete
  19. mak aihhh..kreatifnya...tertarik plak tgk~~

    ReplyDelete
  20. hyz: cantik kan
    saiazuan: terbaik
    aiez: cantik

    ReplyDelete
  21. Niena: terbaik kan
    azam: kalau kawasan rumah luas lagi cantik
    wahida: best kan.

    ReplyDelete
  22. Best gak kalau kerusi cam gini ada kat umah ser..

    ReplyDelete
  23. comelnya kerusi dr pokok tu ..unik hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels