Campaigns

Oct 28, 2011

# Suka-suka

New invention stuff

Assalamualaikum semua
Selamat pagi.. dah sarapan ke?
Pagi ni n3 Anum just nak share
invention stuff yang sangat berguna 
untuk semua.. jom kita layaaaaan
 canggihnya
 boleh jimat ruang
 yang nie anum suka...
 cantik dan simple
 yang nie boleh jimat tempat....
 kemas je
 baru la kaum lelaki rajin tlg kat dapur..
 terbaik.....
 comfirm x rumpah...
 rahsia nie.. best2
 teratur.. dan kemas
 sukanya, selamat utk kanak-kanak
 ermmmmmmmm..
 baru la seronok nak membaca
 jimat tempat
2 in 1.. suka
Anum suka peralatan yang canggih
memudahkan kerja kita..
kawan-kawan macam mane?


47 comments:

  1. dpt semua ni kan besh..simple tp menarik!

    ReplyDelete
  2. nuyui: betul2, memudahkan tugasan kita

    ReplyDelete
  3. nak basikal yg emak bwk anak tu....nak nak nak....mane nak cari????
    kekekke..eh eh nak nih!

    ReplyDelete
  4. Mrs.Eady: best kan sis. selamat dan senang nak bwk anak2 jalan2

    ReplyDelete
  5. nureen suka tmpt yg simpan makaroni tue.. cantik sgt.. lg canggih lagi cantik umah kita kan :)

    ReplyDelete
  6. canggih!! dapat jimat ruang, masa & tenaga.. bukan jer canggih, tp nmpk smart!!

    ReplyDelete
  7. Nureen: cantik kan nureen
    Zana: betul2

    ReplyDelete
  8. suka...basikal bulat tu....

    belikan satu...hehehe, anum belanja

    ReplyDelete
  9. azam: yahooooooooo, ada orang nak banje
    hehehe

    ReplyDelete
  10. canggih manggih semuanya

    kat mesia ada ke? nan hado jek kan.. hehehe

    ReplyDelete
  11. NMO2: kalau ada sis mesti anum dah beli
    hehehe

    ReplyDelete
  12. praktikal..jimat tempat.. n memudahkan kite..ade jual tak barang2 ni kat meysia..??

    ReplyDelete
  13. aty_fared: itu la kalau ada mesti nak beli kan

    ReplyDelete
  14. Klo ada brg² ni kat m'sia nak gak beli, tu pon klo murah lah...hahahaha...

    ReplyDelete
  15. fiza: best kan, menyenangkan keja
    lady ayu: sama ngana num sis

    ReplyDelete
  16. dah makin canggih sekarang ni..

    ReplyDelete
  17. wahida: betul2, lagi2 nak zaman 2020

    ReplyDelete
  18. hebat sungguh bende2 tu semo yer...

    ReplyDelete
  19. canggih, hebat, jimat, cepat dan mudah...

    ReplyDelete
  20. papamifz:best kan
    dwaty: betul2, teknologi yg bagus

    ReplyDelete
  21. how i wish i could own those..hehehe.
    the works can be settled dalam masa yg singkat when using those things!! :D

    ReplyDelete
  22. Rtp Farra Arisha: yes , i agree

    ReplyDelete
  23. haha..kak basikat tu sy minat cangih leh jadi kecil..:D

    ReplyDelete
  24. menarikk la....simple dan mudah ja tgk..nak y basikal bawa baby tu..ehhehe

    ReplyDelete
  25. kalau ada duit, semua boleh dapat. kan? hehe :)

    ReplyDelete
  26. memang best kalau dapat.. tapi akak kadang2 suka benda gini lepaihtu tak gunapun....

    ReplyDelete
  27. selendang merah: terbaik kan basikal tue
    Bui:zaman teknologi sis

    ReplyDelete
  28. ila:suka kan basikal nie, selamat je
    siti kektus:betul2

    ReplyDelete
  29. besh besh!semua jadi mudah :)
    yang best kalau lelaki masuk dapur tu..senang isteri2 :)

    ReplyDelete
  30. tag anum..

    http://nusha1706.blogspot.com/2011/10/im-tagged.html

    ReplyDelete
  31. kasot ada lampu tu pelik la pulak....

    lampu kat bawah....

    mata kita kat atas....?

    ReplyDelete
  32. wahhh~ macam2 adeee...jangan manusia jadi makin malas sudahlah kan~

    ReplyDelete
  33. aie suka yg kerusi tu,memang idea yg terbaik..:)

    *suka brg2 yg kreatif ni,idea2 semua yg terjangka dek akal kita...:)

    ReplyDelete
  34. Banyaknye msred suka... Beskal bawak bby tu best....

    ReplyDelete
  35. gedek: ye la bro, agak unik kan
    sunah sakura: memudahkan kerja2 seharian

    ReplyDelete
  36. frame+lenses: best kan.. i like
    syarifahsidrus: best kan...

    ReplyDelete
  37. aiez: betul2, idea yang sangat bagus
    Hanis MY: terbaik kan sis
    msred:basikal tue bagus kan , ada ciri2 keselamatan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/