Campaigns

Oct 4, 2011

# Suka-suka

Guinness World Record Untuk Coklat Terbesar Di Dunia

Assalamualaikum semua
hari ini anum nak berkongsi gambar-
gambar coklat terbesar
jom kita ikuti ceritanya......
Sebuah Perusahaan Coklat Dunia telah memecahkan 
rekod dunia baru pada Guinness World Record 
untuk coklat terbesar di Chicago , Illinois . 
coklat ini memiliki tinggi 1 meter dan panjang 7 meter, 
berat 5,57 ton mengalahkan rekod coklat 
sebelumnya yang beratnya mencapai sedikit lebih dari satu ton
 besarnya
 mesti banyak bahan diperlukan
 besar cm nie bila bleh hbs kan
sampai x muat tempat dah
 apa je perasaan budak-budak nie kan...
 berapa org leh makan nie
 argggggggggg....
 nak skit.......
 terbaik...
 beratnya.....
siapa tahu apa ada dlm fikiran budak nie..
hehehe

37 comments:

  1. siapalah yang nak makan coklat ni. :)

    ReplyDelete
  2. mak aihh...bapoknya beso...bila taun nak abis makan ni...

    ReplyDelete
  3. nuyui: hahhahhahha, mesti dia geram kan

    ReplyDelete
  4. bukan budak tu jer yg akan terbeliak biji mata..akak pun sama hahaha

    ReplyDelete
  5. mcm mane nk mkn ni??ceduk ngn sudu sorg skit ke..hehehehee...

    ReplyDelete
  6. uih sodap nih..puas hati kalau dpt makan..tabur lak dgn kacang almond..terbaek!!

    ReplyDelete
  7. budak tu tgh fikir
    "boleh habis ker kalau aku makan ni"..

    bui tengok jer dh muak..huhu

    ReplyDelete
  8. Pinky MoMMa: sedap......... sis
    Mrs.Eady: gigit je

    ReplyDelete
  9. Rina: terbaik dari kilang, hehehhe
    Bui: anum suka sis

    ReplyDelete
  10. mak ai

    bertahun makan tak habes

    ReplyDelete
  11. haha!! coklat aku beli kat langkawi hari tu pun ada stok lagi...

    ReplyDelete
  12. wahida: la x hbs lagi.. x pe2 esok kasi aku

    ReplyDelete
  13. wallawehhhh syoknye kalau dapat,sikit pun jadi la..huhuhu

    ReplyDelete
  14. masyaAllah... kalo makan ni kena diet 3 tahun!!! ahahhaha...

    ReplyDelete
  15. besarnya coklat ni!! bertahun nak habiskan ni.. hahahaha

    budak tu mesti dah telan2 air liur.. mesti dia berangan bila nak dapat makan choc tu..

    ReplyDelete
  16. masyaallah besar gile coklatnya ha...

    ReplyDelete
  17. leonora: ye la kan, manis
    zana: ye la kan zana.

    ReplyDelete
  18. kenduri coklat la ni
    pangey 1 kg mai mkn br habes kot

    ReplyDelete
  19. bayangkan je budak itu adalah ai.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  20. walaweeihh...puas makan nie..!! eerr..boleh makan ker..??

    ReplyDelete
  21. aty: itu le besar2 nie, seram nak makan

    ReplyDelete
  22. mak aii besarnya.. klau dpt ni brapa thn mau abes daaa.... tp sedap ke ni?? hehehe

    ReplyDelete
  23. Nureen: itu le, kalau dah besar2 mesti x best kan

    ReplyDelete
  24. fikiran budak tu mesti sama dgn msred... hheee

    ReplyDelete
  25. indahnya kalau dpt babap coklat tu..
    mkn smpai lebam.. haha..

    ReplyDelete
  26. sutera kasih:besar kan..
    msred: ms red fikir pe..hehe
    solihin zubir: muakakakka, ye la

    ReplyDelete
  27. budak tu muka eksited terlebih...hehe...

    makan manis sgt bahaya jugop,huhu...=..=!

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/