Campaigns

Oct 21, 2011

# Suka-suka

Colorfull Aeroplanes....

Assalamualaikum & Selamat Pagi
Pagi Jumaat yang indah
Pagi ni Anum just nak share n3
Colorful Aeroplanes..
Suka nampak cantik kan...
Jom Layaaaaaaan
 comelnya
 macam-macam design
 i like mickey
 ceria nak fly

 hehehe
 cantik kan
 car can fly..?
 music...

 bear.......
 design cartoon
 welcome
 suka la... design2 ni
 simple....
 cool
 geng cartoon
 terbaik...
 best kan...
 MU pun ada
Yang mane pilihan ko org..?
cantik kan
Anum suka design cartoon
ceria and very cool

67 comments:

  1. cantik2nyer...suke3..sue N syawal suek ngan M.I.C.K.E.Y

    ReplyDelete
  2. smstinya yang kaler pink..

    cntik semuanya..

    ReplyDelete
  3. syawalsimpsons: comel kan
    Nuyui: suka pink yui nie...

    ReplyDelete
  4. Musim haji ni tak ada ke Kapalterbang gambar ka'abah..???
    mesti bertambah teruja para jemaah haji...

    ReplyDelete
  5. Kalau keter kita buat sama cam kapal terbang tu.. agak2 JPJ marah tak?

    ReplyDelete
  6. memang cantik, tapi burung je yang boleh tengok lama lama, sebab burung je terbang dengan kapal terbang.

    ReplyDelete
  7. rase nk lukis pulak kpl terbang airasia :P

    ReplyDelete
  8. Nazri Razra: x marah, guna airbrush
    Kamihidup: design yang menarik

    ReplyDelete
  9. emma dangdut: cantik kan, airasia kena kreatif
    Mrseady: i like

    ReplyDelete
  10. comelnya.. zana nak yg first!! suka2..

    ReplyDelete
  11. klu ada jual replika yg miki n mini mos tu, harus ai beli nox

    ReplyDelete
  12. memang cantik2 cute2.. kalau ade anak2 nak naik mesti lagi rase teruje kan bebudak..:)

    ReplyDelete
  13. alamak..yg mickey mouse tu saya nakkk laaa.....hihihi..

    ReplyDelete
  14. NMO2: cantik kan sis
    Aty: betul2
    Fieda: cute kan

    ReplyDelete
  15. heee cantikkkk le ......


    anum - header baru ye

    ReplyDelete
  16. amiey lee: ahah... saje tukar sis

    ReplyDelete
  17. Macam gini barulah anak tak takut nak naik flight

    ReplyDelete
  18. wah 'rumah' baru ye...cantek color nye...(^__^)

    ReplyDelete
  19. wardah: betul2, suka sangat la budak2
    sweet umi: thanks

    ReplyDelete
  20. semua stylo..*_*

    lawa header baru anum
    gambar2 g rafting tu pun cantik
    suka bui tengok

    ReplyDelete
  21. smart r, suka yg mickey tuh...fuyooo, kalau la dpt naik.

    ReplyDelete
  22. klau ellesya tgk aeroplane mickey mouse tue sure ajak naik.. mmmm cantik

    ReplyDelete
  23. apesal x penah nmpk yg design cartoon tu ye..tp mmg tersgt comelll!

    ReplyDelete
  24. Katun angry bird x ada ke anum? Hi3!!!

    ReplyDelete
  25. Bui: thanks sis
    Cintazulaikha: best kan,cantik design2

    ReplyDelete
  26. cik gugu: terbaik kan
    Nureen: si kecik mesti suka kan

    ReplyDelete
  27. Rina: ada fly to oversea
    Salina: angry bird belum lagi

    ReplyDelete
  28. makDara: MU nampak garang kan sis

    ReplyDelete
  29. comelll.memang best la naik plane cmtu..huhuu

    ReplyDelete
  30. x sgke ade design comey2 mcm nie..x nak budak kecik takot nak naek flight ler tu..hehe

    ReplyDelete
  31. syarifahsdrus: best2
    syaz@rozelt: nanti kalau budak2 tengok x sabar nak ajak naik

    ReplyDelete
  32. bnyk konsep disney ek.. :D

    bila diorng nk buat konsep upin ipin? hehe

    ReplyDelete
  33. saiazuan: yezaa.. upin ipin mesti bangga malaysia

    ReplyDelete
  34. cantiknya semua....

    header baru....nice, suka-suka, senang loading

    ReplyDelete
  35. hehehe...comelnya...mcm nie ceria kut..rasa mcm dunia kartun pon ada..:D

    ReplyDelete
  36. selendang merah: ye la , best kan

    ReplyDelete
  37. akak pun pilih yang katun la..
    bestnya ..
    dalam pun kalau katun lagi best kan???

    ReplyDelete
  38. aku dpt email ni, dan ada plan nak publish lepas habis n3 Bali nnt...ko dah tayang dulu...huhu...

    ReplyDelete
  39. diana: sama la ngan anum, ceria je
    wahida: hahhaahha,

    ReplyDelete
  40. nak naik yang mikey mouse.. nak yang tu gak.. nak yang tu gak ~ hentak2 kaki

    ReplyDelete
  41. tak sabarnya naik naik belon@kapal terbang balik kampung....

    bilala agaknya dapat naik mickey mouse tu... hehehe

    ReplyDelete
  42. cool gila laah..hehe. kalaulah all the aeroplanes boleh tampalkan our faces disitu ;)

    ReplyDelete
  43. uih cantiknya.....

    terpegun rasa tgk kapal terbang macam ne...hehe

    ReplyDelete
  44. byk yer corak2 dorang buat..tapi satu pun x pernah nmpk live dgn mato sendiri...

    ReplyDelete
  45. aie suka yg degign mickey dgn minnie tu,comel jer...hee..:)

    ReplyDelete
  46. mesti hepi je naik...hhee... msia nye yg terbaek...

    ReplyDelete
  47. suka sgt tgk yg mickey mouse tu..comel jerk..

    ehh anum.. header baru laa.. hehe.. mcm kat melaka jer tu?

    ReplyDelete
  48. terbaiklah..heheee takde pic naruto ke??

    follow sni^^

    ReplyDelete
  49. angry bird punyer ade?? hehehe..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/