Campaigns

Oct 31, 2011

Classic Shots from National Geographic Part 1

Assalamualaikum semua
dah sarapan? anum makan 
nasi lemak pagi nie.. hehe
pagi nie anum just nak share classic shots
from national geographic...
jom kita layan..
 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
10
 11
 12
 13
 14
15
Cantik kan hasil daripada jurufoto
nie semua... anum suka....

Share:

53 comments:

  1. subhanallah..cantik nyer ciptaan allah...

    ReplyDelete
  2. jurufoto tu sure pakai camera stock 20ribu kan..cantik giler

    ReplyDelete
  3. MrsEady: terbaik kan sis
    ema dangdut: cantik kan hasilnya

    ReplyDelete
  4. selalu berangan pandai amik foto cantek gini hiks!

    ReplyDelete
  5. memang osemmmm..tp sedikit takut tengok singa menguap tu..

    ReplyDelete
  6. Bui Junaidi: hehehe, cantik kan hasilnya sis

    ReplyDelete
  7. masyaAllah...subhanalllahhh indah sgt ciptaan Allah

    ReplyDelete
  8. amiey lee: terbaik kan sis...

    ReplyDelete
  9. gambar asal tak le secantek ni num... semua ni dorang edit dalam photoshop balik. hehehe

    ReplyDelete
  10. NMO2:ye la kan.. senang kan ada kepandaian
    syawalsimpsons: tak terkata kan sis

    ReplyDelete
  11. paling suka gambar kucing tu walaupun amy x suka pada kucing tapi warna putih tu nampak suci sangat....

    ReplyDelete
  12. Nuyui: comel kan
    Amy syaquena: la ye ke.. , nape amy x suka kucing

    ReplyDelete
  13. cantek cantek semuanya...tenang je time tgk tu (",)

    ReplyDelete
  14. subhanallah,cantik sgt ciptaan Dia kan..bkn calang2 photog nih,klu x,xkan national geography hire,hehehe

    ReplyDelete
  15. mama_umar_maryam: ye la kan, nie betul2 dah pro
    Lady Ayu: terbaik kan sis

    ReplyDelete
  16. wardah: cantik2 hasil jurufoto ni
    fieda: best kan
    kamihidup: ciptaan yang esa

    ReplyDelete
  17. cantik ni kalo buat wallpaper kan desktop kan?? :)

    ReplyDelete
  18. Cantiknyaaaaa...kucing tu pon comel ☺☺

    ReplyDelete
  19. amazing.... camera ape dieorang pakai ne ek.. hehe

    ReplyDelete
  20. FIZA: COMEL KAN
    Taufiq: itu la, comfirm yang mahal nie

    ReplyDelete
  21. Cik Ecah: yela macam2 ada
    hehe

    ReplyDelete
  22. Subhanallah..memang indah indah smuanyer ;)

    pandai mereka merakamkan gambar yang cantik..

    ReplyDelete
  23. Pinky MoMMa: cantik kan sis, bila la leh jadi jurufoto yang macam nie

    ReplyDelete
  24. subhanAllah, those are great views. cantiknya!!

    ReplyDelete
  25. pic no 1 tu kalo wat garden wedding besh tu.. hek3

    ReplyDelete
  26. cantiknya!!! pic no.1 mmg zana suka sgt2!

    ReplyDelete
  27. Rtp Farra: great shot..
    Saiazuan:terbaik

    ReplyDelete
  28. hyz: cantik kan, memang ngam
    zana: terbaik kan zana

    ReplyDelete
  29. msred: betul2, best kan kalau pandai mcm nie
    sunah sakura: betul2

    ReplyDelete
  30. ahhh chantek nyer gambor kucingg tuhhh....tetibe rase nak bela kucing pastu ambik gambar2 banyakkk pastu leh banding ngan gambar-gambar chantek nehh,compom hakaknyer gambor lagi chanteq...*kengkonon hebak sgt skill kau tuh cnn hoii,pitam*

    ReplyDelete
  31. hakak CNN: hahhahaa, me too suka sangat2 kucing.. terbaik sis

    ReplyDelete
  32. sangat cantik,kagum sangat mereka yg tangkap gambar ni...memang sabar menunggu detik2 terbaik untuk dorang rakam..ohsem,hehe...;)

    ReplyDelete
  33. aiez: dia org sgt kreatif, best dapat jadi macam dia org nie sentiasa bersabar menanti hasilnya

    ReplyDelete
  34. punye la semngat singa tu menguap..dh la xtutup mulut..haha

    ReplyDelete
  35. Soly Solicious: comel kan.hehe
    Ila:betul2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum