Campaigns

Oct 20, 2011

Cable Car Yang Paling Menyeramkan di Dunia

Assalamualikum semua
My N3 pagi ini anum just nak share
Cable Car Yang Paling Menyeramkan di Dunia
Jom Layaaaaaaaaaaaaan...

Bila tengok gambar ni pun dah ada perasaan gayat dah.
Ingatkan yang dekat Genting Highland tu dah gayat.
Ni lagi dasyat gayatnya.
China’s Tianmen Chan atau Heaven’s Gate Mountain
Masada cableway di Masada, Israel
Haifa ’s S tella Maris cable
Mont Blanc Massif of the French Alps
Hong Kong ’s S kyrail cable car ride
French dan German
 Rio de Janeiro ’s S ugarloaf Mountain
Pulau Langkawi di Malaysia
Yellow Mountain atau Huang Chan di China


Share:

39 comments:

  1. kne tobat byk2 bru nek mende nih ;p

    ReplyDelete
  2. wah. Langkawi masuk senarai. at least satu tpt da pegi. Hihi.
    Kat HK ada satu tpt yg pakai crystal cable car. Leh napak bawah trus. Nak try nati. Insyaallah... huhu

    ReplyDelete
  3. Cik gugu: hahaha , ye la kan, hilang jap nyawa
    Puan Stoberi: yuhooooooooo, seram kan sis, langkawai lagi seram dr genting kan..

    ReplyDelete
  4. belum pernah cuba walau banyak kali ke Genting..

    ReplyDelete
  5. aizamia3: kena cuba,, baru tau seram x?
    kamihidup:ye la memang kecut perut

    ReplyDelete
  6. Nuyui: best yiu, kena cuba
    Niena: jom cuba sama2

    ReplyDelete
  7. aku suka je nok...kalau ada kat sini, sure aku terjah...

    ReplyDelete
  8. kalau ginilah rupa cable carnya, sohih saya tak naik...gila gayat..

    ReplyDelete
  9. Wahida: best kan xtvt cm nie
    CintaZulaikha: best, kena cuba nie

    ReplyDelete
  10. X sempat nek cik en dah pengsan lu..huhuhu

    ReplyDelete
  11. syawalsimpsons: jom cuba
    eitan: haha

    ReplyDelete
  12. alahai kecik jer rasa diri niiiiii..no 1 rasanya paling seram skali..aduh tak nak naik lar huhuhu

    ReplyDelete
  13. waaaaaaaaa geli kakiiiii
    errrrrr gayattt

    ReplyDelete
  14. walaweeihhh.... asben ai kompem tak kan naik punyer.. sedangkan yang biase2 kat langkawi tu pon dah peluh2..huhu

    ReplyDelete
  15. suka naik.. ellsya 1st time naik kat langkawi.. lgkawi pon tersenarai ker?? hehehhee...

    ReplyDelete
  16. Pinky MoMMa: sis kena try , baru leh uji keberanian
    Cik Ecah: mencabar tau

    ReplyDelete
  17. aty: ye ke! kalau gayat memang x leh naik
    Nureen: hebat kan

    ReplyDelete
  18. yg kat langkawi pernah naik. tp yg lain tu, macam lagi seram je kak. hehe :p

    ReplyDelete
  19. wahhhh beshnyer...... syok tu...

    ReplyDelete
  20. perghhh... bestnmye kalau dapat naik sume cable car tu kn.. tapi aku gayat tempat tinggi.. hehe

    ReplyDelete
  21. memula tadi terfikir..salah masuk blog ke nie

    ReplyDelete
  22. Beautiful but too scary!.. Hehehhe~

    ReplyDelete
  23. naik yg lgk nye je dah kecut perut... heee

    ReplyDelete
  24. siti kektus: kena cuba nie
    hyz:syok

    ReplyDelete
  25. Taufiq: best, bleh uji tahap keberanian
    Niena: saje tukar mood plak

    ReplyDelete
  26. Liyana Zahim: kena try dulu
    msred:pejam mata je

    ReplyDelete
  27. perh ni bkn seram da ni kak..
    ni pembawa maut..hahaha..
    menakutkan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum