Campaigns

Oct 27, 2011

Amazing Morning Glory Pool

Assalamualaikum semua
Rasa lama x update blog nie
hehehe, Anum baru balik dr Kg
rindu sangat pada my mom
hehe, ok pagi nie Anum nak ajak kawan-
kawan tgk the amazing glory pool
jom layaaaaaaaaaaan
Morning Glory Pool is a hot spring located in the Yellowstone National Park.
 cantiknya
 scary pun ada..hehe
 terbaik la....
 apa je perasaan ko org semua..?
 sangat tertarik
Bestnya kalau dapat tengok real kan



Share:

46 comments:

  1. syawalsimpsons: sama la kita, tp anum nak tgk real punya

    ReplyDelete
  2. nuyui: betul2... terbaik kan

    ReplyDelete
  3. macam nak tau apa ada kt dlm tu heeee

    ReplyDelete
  4. cantik...tapi super hot nih....sebab tu jernih semacam je

    ReplyDelete
  5. amiey: betul2
    azam: ye la kan.. sebab tue kalau dpt tgk real mesti best

    ReplyDelete
  6. catik tapi agak scary. sbb takut terjatuh dalam tu. acane? haha.

    ReplyDelete
  7. x terlintas di akal mcm mana leh jadi gini....sungguh indah ciptaanNYA

    ReplyDelete
  8. seram tapi cantik num :)
    Subhanallah..

    ReplyDelete
  9. Pinky MoMMa: ye la sis
    cik gugu: heheheh

    ReplyDelete
  10. MMG gerun la tgk.. tp klau tgk real mcm takot plak ;p

    ReplyDelete
  11. Nureen: best sis, jom tgk real

    ReplyDelete
  12. Mrs Eady: terbaik kan
    Kamihidup: cantik kan

    ReplyDelete
  13. PM MTT di facebook,MTT akan bagitahu harga Iphone 4s tu :)

    ReplyDelete
  14. Belog MTT: anum x leh open FB in office, plz email me
    makdara: BEST SIS

    ReplyDelete
  15. Cantek anum.. Tapi macam ngeri je.. Hik3!!

    ReplyDelete
  16. salina: baru la mencabar, hehe

    ReplyDelete
  17. kalau terjatuh harap maaf la klau nk ku slmtkn T_T

    ReplyDelete
  18. Ku Azhar: hehehehe, ye la takut

    ReplyDelete
  19. cantik.. warna2 yang mengasyikkan..

    ReplyDelete
  20. sdah mcm gunung berapi baru meletuskan lahar dia...

    ReplyDelete
  21. saiazuan: macam x boleh je
    haha

    ReplyDelete
  22. cm nk jatuh ke dlm je tu..hehe

    ReplyDelete
  23. MUMUI: TAKUT KAN
    ZANA: JOM TRY

    ReplyDelete
  24. Nak tengok yg real sebab pelik la....

    ReplyDelete
  25. msred:betul2, kalau dpt tgk real lagi best

    ReplyDelete
  26. eeerr....ai takut ar tengok..walaupon cantik..tapi biler ade lobang2 dalam tu ai tetap takut..ape ade ek kat dalam lobang tu agaknyer..

    ReplyDelete
  27. aty_fared: takut gak kan.. hehe, tapi anum tetap rasa nak tgk real punya

    ReplyDelete
  28. cantik,kagum tengok...tp tgk yg lubang tu terus jadi seram..hehe

    ReplyDelete
  29. frame+lenses: terbaik ek
    aiez: best tue dapat tgk real

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum