Showing posts from October, 2011Show all
Classic Shots from National Geographic Part 1
Pin it

Assalamualaikum semua dah sarapan? anum makan  nasi lemak pagi nie.. hehe pagi nie anum just nak share classic shots from national geographic... jom kita layan..  01  02  03  04  05  06  07  08  09 10  11  12  13  14 15 Cantik kan hasil daripada jurufoto nie semua... anum suka....

Read more
New invention stuff
Pin it

Assalamualaikum semua Selamat pagi.. dah sarapan ke? Pagi ni n3 Anum just nak share invention stuff yang sangat berguna  untuk semua.. jom kita layaaaaan  canggihnya  boleh jimat ruang  yang nie anum suka...  cantik dan simple  yang nie boleh jimat tempat....  kemas je  baru la kaum lelaki rajin tl…

Read more
Amazing Morning Glory Pool
Pin it

Assalamualaikum semua Rasa lama x update blog nie hehehe, Anum baru balik dr Kg rindu sangat pada my mom hehe, ok pagi nie Anum nak ajak kawan- kawan tgk the amazing glory pool jom layaaaaaaaaaaan Morning Glory Pool is a hot spring located in the Yellowstone National Park.  cantiknya  scary pun ada…

Read more
Colorfull Aeroplanes....
Pin it

Assalamualaikum & Selamat Pagi Pagi Jumaat yang indah Pagi ni Anum just nak share n3 Colorful Aeroplanes.. Suka nampak cantik kan... Jom Layaaaaaaan  comelnya  macam-macam design  i like mickey  ceria nak fly  hehehe  cantik kan  car can fly..?  music...  bear.......  design cartoon  welcome …

Read more