Campaigns

Sep 9, 2011

Suasana Hari Raya 2011 @ Temerloh

Assalamualaikum semua
Hari ini tak ada idea nak buat N3 apa..
Anum just nak share gambar2
Hari Raya 2011 @ Temerloh
Jom layan
 Mula-mula sampai kg...
 Gigih adik aku membersihkan kawasan rumah
 Bila dah siap dibersihkan..
 
 Selesai solat Raya-Seperti biasa operasi Berarak
 Kg Anum masih mengekalkan program berarak dr rumah-ke rumah
 Budak-budak yang seronok dpt duit raya
 Antara kawan2 adik Anum
 Sempat lagi....
 Adiku kelihatan sopan gitu.. hehe
 Kakaku, anak2 buah and my brother...
 Seronok program berarak nie..
 hehehhehe
Share:

55 comments:

  1. ni baru best betul2 suasana kg gitew....nak buat mkn2 pow senang ruang halaman luas

    ReplyDelete
  2. beraya suasana kg mmg terbaik!!! kg family zana xde la pulak acara berarak tu.. cuma sendiri2 jer, tp still pergi dengan semua family.. mmg meriah!!

    ReplyDelete
  3. Lady Ayu: ye la sis, memang luas, budak2 seronok
    Zana: kat kg anum memang jenis berarak dari satu umah ke umah yg lain

    ReplyDelete
  4. besarnya laman kampung kau noks... ai loike!

    ReplyDelete
  5. alamak,dgar lagu raya ni rasa mcm mau beraya lagi la sis anum!!rindu nyaaaaa..

    ReplyDelete
  6. Nuyui:best2,hehhehe
    NMO2:ye la sis... letih mengemas tue

    ReplyDelete
  7. Azeanthy: boleh raya lagi.. hehee

    ReplyDelete
  8. Diana: thanks... rumah yang panjang

    ReplyDelete
  9. luasnya halaman rumah...dh buleh main bola kt situ

    ReplyDelete
  10. cantiknya rumah tue...temerloh kat mana ni Anum? kampung mak sis pun kat temerloh..

    ReplyDelete
  11. deqlis: kg anum kat seberang temerloh, sis kat mane?

    ReplyDelete
  12. huhu..temerloh yer..apik kelantan

    ReplyDelete
  13. wah... meriah je rmai sedara mara dpt jumpa :D

    ReplyDelete
  14. The best lah dear!!! Nyaman je rasanya.. ;)

    ReplyDelete
  15. wah. bestlah.. luasnya.. sukaaaaaa sangat..

    ReplyDelete
  16. best kan berarak ni... atau marhaban..dpt mengeratkan silaturahim ..

    ReplyDelete
  17. darkbatman:thanks
    apik: geng pantai timur la kita

    ReplyDelete
  18. niena:bestnya raya dpt jumpa saudara-mara kan
    salina:thanks...

    ReplyDelete
  19. aizamia3:syok luas2 nie, boleh main lari2
    soly:ye la anum suka program macam nie dikekalkan

    ReplyDelete
  20. mynameismy: kg la tempat yg boleh tenangkan jiwa

    ReplyDelete
  21. seronoknya beraya kat kampung... rindu laaa zaman dulu2...

    ReplyDelete
  22. bestnya..
    rindu sangat2 macam tue..
    dulu beraya ramai-ramai..
    sekarang dengan family sendiri jer..
    itupon tak lengkap..

    ReplyDelete
  23. cantik nyer umh kg!!!daku takde kg..

    ReplyDelete
  24. norhisham: suasana kg sgt menyeronokkan

    ReplyDelete
  25. Cute Mum: ye la sis, masa raya la dpt jumpa sanak saudara
    Mrs.Eady:ala ciannya, x pe boleh dtg umah anum

    ReplyDelete
  26. bersihnya halaman rumah..sedap mata memandang :)

    ReplyDelete
  27. sutera kasih: luas saje setelah dibersihkan
    hehehe

    ReplyDelete
  28. ehhh canteknyer pemandagan rumah tu... rasa mcm nak tggal jerkk kat kg anum tu...rasa damai jerkkk

    ReplyDelete
  29. CikMoon:ye la cik moon, meh la dtg kg anum, tenang

    ReplyDelete
  30. wahhhhhh beshnyer raya kat kampung.... luas laman umah... sukeeee

    ReplyDelete
  31. rajin kau mengemas yaa,

    umah aku bole? AGGAGAGAGAGA

    ReplyDelete
  32. wah.. comel je umah kat tengah2.. pastu keliling kosong je..

    ReplyDelete
  33. seronok duduk kg...mmg betul,macam kg aie pn tiap kali raya mesti ada buat lawatan dari rumah ke rumah...memang meriah,untng bdk2 kalau join,...bnyak dpt duit raya,hehe...;)

    ReplyDelete
  34. aku dah blk stud arau mls nk pk psl raya dah... huhu

    ReplyDelete
  35. besar kwsn umah.. penat la adik tue sapusampah soang2.. ehehe

    meriah la.. ramei sedara mara.. ;)

    ReplyDelete
  36. saiazuan: luas bleh main bola.. hehheh
    hyz:hehhehe

    ReplyDelete
  37. hamzah:seronok kawasan luas
    aiez:program berarak memang best

    ReplyDelete
  38. gedek:syooooook
    nureen: seronok kawasana luas nie..

    ReplyDelete
  39. bestnya kawasan rumah anum..kalau ptg2 main bola,mesti seronok..*_*

    ReplyDelete
  40. wah bestnya... dah lama tak berarak....

    ReplyDelete
  41. Bui:itu le kawasan umah anum memang luas
    Dwaty:bestnya

    ReplyDelete
  42. meriahhhhhhhhh..............

    suka²∞

    ReplyDelete
  43. laa..org temeloh ke kak? temeloh kat ne?

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum