Campaigns

Sep 19, 2011

Gambar Pernikahan Eira Syazira Dgn Azad Jasmin

Assalamualaikum Semua
Hari ini my N3 just nak share
gambar2 perkahwinan Eira Syazira
Aku suka tengok gambar2 dia org
Sangat cantik ... Jom kita layan
cantiknya pelamin
koleksi hantaran
sukanya bakal pengantin nie
perjalanan masuk....hehe
mesti berdebar-debar kan...
sempat lagi jelingan pada eira
alhamdullilah sekali lafaz je
syukur..
cantik...
cantik gak...
akhirnya..
koleksi lagi...
cute kan..
suka la make up dia..
Aktres, Eira Syazira & pelakon,
Azad Jasmin dengan sekali lafaz telah
selamat bergelar suami isteri sekitar pukul 9,
malam tadi.
Majlis pernikahan kedua-dua pasangan
bahagia ini berlangsung di kediaman keluarga Eira Syazira di Putrajaya.


Majlis pernikahan kedua-dua bakal mempelai
 ini telah dihiasi dengan konsep Cermin & Kristal serta
diwarnai dengan tema Silver & Red White.
Manakala baju persalinan Azad Jasmin & Eira Syazira
ditaja & direka oleh pereka fesyen Hairi Tajuddin & Wanpa.

Majlis turut dihadiri penyampai radio terkenal,
Faizal Ismail (FBI) & koreografi tarian, Adam Corrie Lee.

Bagaimanapun, majlis resepsi pasangan ideal ini
 akan ditunda ke bulan November
dimana tarikhnya akan diumumkan kelak.


Rakan G.I Photoshoot (Like Us!)
yang turut hadir bersama sempat berkongsi
beberapa keping gambar hi-res majlis pernikahan
 Eira Syazira & Azad Jasmin untuk tatapan eksklusif pembaca.

Share:

47 comments:

  1. Cantek sggh pengantin pmpuan segak sggh si suaminya.. eceih!! tringat knangan kita dolu2 kan dik.. ;)

    ReplyDelete
  2. cantek la eira ni...suke tgk dia, plus make up pun cun hehehe

    ReplyDelete
  3. dia lau pakai tudung leh nmpk cam farah af2..

    comle sgt!

    ReplyDelete
  4. cantik mekap eira tu...natural ahh...

    patut ar selalu nampak si iera ngan azad ni di alamanda tu...rupanya eira orang putrajaya...humm

    ReplyDelete
  5. mmg cantik eira ni. berseri sgt..naik seri pengantin dia :)

    ReplyDelete
  6. salina: ye la kan.. hehehhhe
    sweet umi:cantik kan

    ReplyDelete
  7. cikmot: naik seri kan
    pn stoberi: cantik kan... sis

    ReplyDelete
  8. make up dia mmg cun habis.. natural & sweet sgt2!! berseri2 betul la muka dia kan.. ayu!

    ReplyDelete
  9. ni mesti kat umah dier kat presint 9 tu agaknyer...suke gak make up dier..cun kan...azad pon smart je...

    ReplyDelete
  10. suka tengok gambar yang last sekali tu..
    lawanya dia.. ;) + suka tengok couple ni sebenarnya.. ;)

    ReplyDelete
  11. zana: naik kan seri dia
    syawalsimpsons: ye la sis, kat putrajaya

    ReplyDelete
  12. fiza: make up yang sgt2 cantik

    ReplyDelete
  13. suka tengok hantaran dia..so cuteeee patung tu hhuhuhu :)

    anum kawin pun cantik :) silver lagi hehe..

    ReplyDelete
  14. Pinky MoMMa: hehehhe, naik je make up dia sis,, hehe thanks

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah... x sangka plak yerr.. nureen x tau plak depa 2 ni bercinta.. ehhehe..

    ReplyDelete
  16. Nureen: pasangan yang gempak nie.. hehehe

    ReplyDelete
  17. tak minat diaorg nie..hehehhe...ntah kenape...

    ReplyDelete
  18. waa sama je ngn ko punye mjlis..

    ReplyDelete
  19. Jiji:hehehhehhe, dia kan artis

    ReplyDelete
  20. tahniah buat mereka..gamba kakak kawen pon cantik jugak~~ hehehe

    ReplyDelete
  21. Wahh sweet sgt, wedding anum pun cntik!

    ReplyDelete
  22. perasan azah kesat air mata sebaik lepas akad...sweet...

    ReplyDelete
  23. cantikkan eira tu... tahniah utk mereke.. ^__^

    ReplyDelete
  24. wah...tak sabar nak nikah terus...hehe

    ReplyDelete
  25. Sunahsakura: pasangan hebat itu...& thanks
    Hanis:thanks sis
    hyz:hehehehe...iera cantik...

    ReplyDelete
  26. saiazuan:sweet je kan
    msred: ye la kan...

    ReplyDelete
  27. Lia:ye la tahniah2
    Edy: hehehehehe...

    ReplyDelete
  28. cikmoon: sweet kan, naik seri pengantin dia

    ReplyDelete
  29. tengok melodi ahad haritu...touching lak tengok si Azad ni nangis mase lepas nikah n kiss wife die tu..[tak suker sangat sebenarnyer ngan si azad ni]..;p

    ReplyDelete
  30. aty_fared: hehehehe, semoga mereka berbahagia kan

    ReplyDelete
  31. wau chanteqnye eira fazira..bertuah ezad kan..hehe

    ReplyDelete
  32. sama hensem & cantik..padan :)

    suka tgk lakonan dorg cerita anak mami mek ani hehe

    ReplyDelete
  33. cantiknye eira.. pelamin dia pergh cun ! semoag berbahagia kedua2nya sehingga ke akhir hayat

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum